Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3241 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2023 - 13:50

GİRESUN BELEDİYESİ 520 METREKARELİK ALANI GENÇLER İÇİN HAZIRLIYOR

Büyüt
Küçült
GİRESUN BELEDİYESİ 520 METREKARELİK ALANI GENÇLER İÇİN
CUMHURBAŞKANLIĞINDAN PROJE ÖDÜLÜ ALAN “GENÇLİK AÇIK OFİSİ” YAKINDA AÇILIYOR

Giresun Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Her zaman gençlere yönelik çalışmalara imza atarak imkanlarını seferber eden Giresun Belediyesi bu kez de Gençlik Açık Ofisi kuruyor.

Debboy mevkiinde bulunan belediye eski hizmet binasına projelendirilen 1 milyon TL’yi aşkın yatırımın hizmete girmesi için son hazırlıklar yapılıyor.

Kısa zamanda açılışının yapılması planlanan Gençlik Açık Ofisinde 520 m2 kapalı alan içerisinde, gençlerin kullanımına sunulacak toplantı odası, 4 adet açık ofis, bilgisayar laboratuvarı ve canlı yayın stüdyosu yer alırken, bilgisayar laboratuvarında 2 adet 3 Boyutlu yazıcı, 1 adet 3 Boyutlu tarayıcı bulunuyor.

Gençlik Açık Ofisi gençlerin günümüz teknolojisiyle buluşacağı, gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, nitelikli vakit geçirebilecekleri bir merkez olacak. Teknolojik imkanlardan faydalanmanın yanı sıra gençlerin sosyalleşmelerine, ilgi alanlarına giren konularda birbirleriyle fikir alışverişi yapmalarına, birlikte çalışma ve ekip ruhu gibi kavramlarla tanışmalarına da imkan verecek. Bilgi ve iletişim teknolojilerine erişimi kolaylaştırarak araştırma ve tez yazımı gibi konularda gerekli teknik desteği sağlayacak. Gençlerin ihtiyaç duyduğu bilimsel ve kültürel eğitimlerle donanımlarını arttırmalarına katkı yapacak. Bu eğitimler kişisel gelişimle birlikte mesleki gelişimi de artıracaktır. 

Cumhurbaşkanlığı nezdinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından “Gençlik Açık Ofisi” projesiyle “Genç Belediye” ödülü alan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gençler için proje üretmeye devam edeceklerini belirterek: “Üreten, düşünen, analiz eden, bununla birlikte değerleriyle geleceğe güçlü bir şekilde yürüyen gençlik en büyük idealimizdir. Gençlerimizin her biri ortaya koydukları fikirler ve projelerle tüm insanlık için birer umuttur. Bizler gençlerimizin her daim yanlarındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz her zaman gençlerimize açık. Hayata geçireceğimiz bu ofisin sahibi gençlerimiz olacaktır. Gençlerimize son teknolojik imkanları sunacağımız projemize destekleri için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Giresunlu gençlerimizin çağın önünde yer alması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir