Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3341 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2023 - 08:57

GİRESUN BELEDİYESİ'NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Büyüt
Küçült
GİRESUN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA

Son günlerde bazı yayın organlarının kamuoyunda gerçeği yansıtmayan iftira, yalan ve art niyet dolu karalama haberlerini hayretler içerisinde takip etmekteyiz.

Vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan su ile ilgili Belediyemiz son 4,5 yılda altyapıda 190 bin metre yeni içme suyu hattı oluşturmuş, 11 adet olan içme suyu kuyusunu 20’ye yükseltilmiş ve bununla birlikte birçok önemli çalışmalar gerçekleştirilerek Giresun halkının hizmetine sunmuştur.

Ancak son yıllarda dünyada ve ülkemizdeki iklim değişikliğine bağlı yağışların azalması sonucu oluşan kuraklık neticesinde, kullanılan su kaynaklarımızda su seviyesi önemli derecede düşüş göstermiştir. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde özellikle şehrimizin bazı mahallelerinde kısmi su kesintisi yaşanmıştır. Kuraklığa bağlı yaşanan geçici su kesintisinde Belediyemizin içme suyu terfi sisteminde teknik olarak herhangi bir olumsuz durum söz konusu olmamıştır.

Yalan habercilik anlayışıyla maksadını aşan “Belediyenin, elektrik borcu olması sebebiyle içme suyunun kesildiği” haberleri tamamen iftira ve asılsız haberdir. Yaşanan bu durumu, siyaset malzemesi haline getiren ve belediyemizi karalamaya çalışan yayın kuruluşları hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.

Vatandaşlarımızın gerçeği yansıtmayan bu ve benzeri haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla…



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir