Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8134 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2011 - 11:38

Giresun-Dereli yolu ihalesi yapıldı

Büyüt
Küçült
Giresun-Dereli yolu ihalesi
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun-Dereli ayrımı 23 kilometrelik yolun ihalesinin yapıldığını ve firmanın belirlendiğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun-Dereli ayrımı 23 kilometrelik yolun ihalesinin yapıldığını ve firmanın belirlendiğini açıkladı. 

 

Canikli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

  “Giresun-Dereli ayrımı 23 kilometrelik yolun ihalesi yapıldı, ihaleyi alan firma belli oldu. 9 metre genişliğinde 1066 metre uzunluğunda 4 Adet tünel, 902 metre uzunluğunda 17 adet köprüden oluşan Giresun-Dereli yolu 14 metre genişliğinde gidiş ve geliş şeklinde yapılacaktır.

 

Bilindiği gibi Giresun-Dereli yolunun 6,5 kilometrelik bölümünün alt yapı ihalesi Giresun İl Özel İdare tarafından yaptırılmış idi. Trabzon Karayolları Müdürlüğünce yapılmış olan ihale ile bu 6,5 kilometrelik yolun üst yapısı da yapılacak olup yolun tamamı bitirildiğinde Giresun-Dereli arası yol hem kısalacak olup hem de standardı çok yükselmiş olacaktır. Bu yolun ihalesi Kamu İhale Kurumunca onaylandıktan sonra detaylar açıklanacaktır.

 

Eğribel Tüneli Proje ihalesi yeterlilik teklifleri alındı. Bu ön yeterlilik teklifleri 10. Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü ilgili birimleri 6 - 7 firmayı belirleyerek ve daha sonra proje ihalesi için teklif alacaktır.”

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir