Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4201 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2022 - 08:51

GİRESUN FINDIK TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Büyüt
Küçült
GİRESUN FINDIK TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU

Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifinin 2020/2021 – 2021/2022 iş yıllarını kapsayan Olağan Genel Kurulu, FİSKOBİRLİK Entegre Fındık İşleme Tesisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurula FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ve FİSKOBİRLİK Genel Müdür Vekili Turgay Çakmak’ta katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Genel Kurulun Divan Kurulu Başkanlığına, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Birlik Delegesi Murat Kumaş oybirliği ile seçildi. Kumaş Başkanlığında devam eden Genel Kurulda, 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurul Gündeminin okunmasının ve maddelerin karara bağlanmasının ardından, Kooperatif Yönetim Kurulu ve Birlik Delege seçimleri gerçekleştirildi.
Ortak üreticilerin yoğun ilgi gösterdiği ve oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimde, tek liste aday oldu. Listede yer alan Fuat Yurt, Metin Bay, Şahin Özdem ve Hüseyin Öztürk Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilirken, Murat Kumaş, Fuat Yurt, İbrahim Usta ve Metin Bay ise Birlik Delegesi olarak seçildi.
Genel Kurulun ardından bir açıklama yapan FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Birlik Delegesi Murat Kumaş, Genel Kurula katılan tüm üreticilere teşekkür etti. Kumaş açıklamasında; ‘’ Genel Kurulumuz tüm ortak üreticilerimize ve Kooperatifimize hayırlı olsun. İnşallah bu dönemde daha güzel çalışmalara imza atacağız. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar’ın Genel Kurulumuza katılması da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın önderliğinde yapmış olduğumuz yeni yatırımlar ve projelerimizle birlikte Birliğimizi ve Kooperatifimizi daha ileri götürmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son olarak Genel Kurulumuza iştirak eden saygıdeğer ortaklarımıza ve konuklarımıza çok teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.
Giresun Fındık Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yurt ise, Genel Kurulun ve gerçekleştirilen seçimin hayırlı olmasını temenni etti. Yurt açıklamasında; ‘’Öncelikle Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bayraktar ve tüm ortak üreticilerimize teşekkür ediyorum. Katılımın ve ilginin yoğun olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. İnşallah ortak üreticilerimizle birlikte Birliğimizi ve Kooperatifimizi daha güzel yerlere taşıyacağız. Bu vesileyle Kooperatifimizde bugüne kadar görev yapmış ve yeni görev alan yöneticilerimize ve tüm emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.’’ Açıklamasında bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir