Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3461 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2023 - 16:57

Giresun’a 230 milyon afet ödeneği

Büyüt
Küçült
Giresun’a 230 milyon afet

AK Parti Giresun Milletvekili KÄ°T Komisyonu Üyesi Ali Temür, “Giresun’umuzda Haziran ve Temmuz aylarında meydana gelen yoÄŸun yağışlar sebebi ile Giresun Merkez baÅŸta olmak üzere, Piraziz, KeÅŸap ve YaÄŸlıdere ilçelerimizde maalesef sel felaketi yaÅŸadık. Bu felaketten kaynaklı ilimizin birçok yerinde maddi hasarlar meydana geldi. Devletimiz anında tüm imkanlarıyla afetten meydana gelen hasarı gidermek için çalışmalara baÅŸlamış, hayatı normalleÅŸtirme süreçlerini hızlandırmıştır” dedi.

“Felaketin ardından Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın talimatlarıyla ve Ä°çiÅŸleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile yaptığımız görüÅŸmeler neticesinde Giresun’a yaralarımızı sarmak adına 400 milyon TL’lik ek ödenek çıkarıldı” diyen Milletvekili Temür yaptığı yazılı açıklamada, “Åžehrimizdeki eksikliklerin giderilmesi ve afetin izlerinin tamamen silinmesi için baÅŸlatılan çalışmaları sürekli yakından takip ettik. Felaketin hasarlarını gidermek için yaptığımız görüÅŸmeler neticesinde ilk aÅŸamada 100 Milyon ödenek aktarılmış, Özel Ä°daremiz tarafından gerekli ihaleler yapılarak yaraların bir kısmı sarılmıştı. Ä°çiÅŸleri Bakanımız Ali Yerlikaya ve Afad BaÅŸkanımız Okay MemiÅŸ ile yaptığımız görüÅŸmeler neticesinde 230 Milyon liralık ikinci dilim ödeneÄŸin sözünü aldık. Afet noktalarındaki sıkıntıların giderilmesi için Özel Ä°daremiz yakın zamanda ihale yapacak, hasar gören tüm yerlerle onarımlar ve yenileme çalışmaları hızla baÅŸlayacak, bizde yakından takipçisi olacağız. Sel Felaketinin yaralarını sarmak adına Ä°limize desteÄŸini hiçbir zaman esirgemeyen baÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ERDOÄžAN olmak üzere, Afad BaÅŸkanımız Okay MemiÅŸ’e ve Giresun Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’ye ve Özel Ä°dare çalışanlarımızın hepsine Giresunlu hemÅŸerilerim adına bir kez daha teÅŸekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir