Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7881 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   01 Åžubat 2022 - 01:00

GİRESUN’UMUZDA YAŞANAN TARİHİ ANLAR DEV YATIRIMLARIN AÇILIŞIYLA TAÇLANDIRILMIŞTIR

Büyüt
Küçült
GİRESUN’UMUZDA YAŞANAN TARİHİ ANLAR DEV YATIRIMLARIN AÇILIŞIYLA

ÅžENLÄ°KOÄžLU: “GÄ°RESUN’UMUZDA YAÅžANAN TARÄ°HÄ° ANLAR DEV YATIRIMLARIN AÇILIÅžIYLA TAÇLANDIRILMIÅžTIR”

“CUMHURBAÅžKANIMIZI BELEDÄ°YEMÄ°ZDE AÄžIRLADIK. PROJE VE ÇALIÅžMALARIMIZA GÖSTERMÄ°Åž OLDUÄžU Ä°LGÄ° VE ALAKADAN DOLAYI KENDÄ°LERÄ°NE ÅžÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı Giresun’da en güzel ÅŸekilde ağırladıklarını ifade eden Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu: “Giresun’umuza teÅŸrif ederek bizleri onurlandıran Sayın CumhurbaÅŸkanımızı, güzel Giresun’umuzun misafirperverliÄŸine yakışan ölçülerde ağırlamanın mutluluÄŸunu yaÅŸadık.” dedi.

Giresunlular’ın her zaman olduÄŸu gibi yine CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ı baÄŸrına bastığını ifade eden BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu: “CumhurbaÅŸkanımıza her geliÅŸinde olduÄŸu gibi yine büyük bir teveccüh gösterip ilgi ve alakalarını eksik etmeyen tüm hemÅŸerilerimize en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Åžehrimizin her alanda geliÅŸmesi anlamında destek ve alakalarını bizlerden esirgemeyen Sayın CumhurbaÅŸkanımız toplu açılış töreninde, belediye hizmetlerimizin de içerisinde yer alan toplam yatırım tutarı 1 milyar 398 milyon lirayı bulan 78 kalem eser ve hizmetin açılışını yapmıştır. Bu yatırımların ÅŸehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımlar ilimize verilen deÄŸer ve önemin en büyük göstergesidir. Giresun’umuzda yaÅŸanan tarihi anlar dev yatırımların açılışıyla taçlandırılmıştır” dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın Giresun’a duyduÄŸu güveni bir kez daha dile getirdiÄŸini anlatan BaÅŸkan Aytekin ÅženlikoÄŸlu: “Sayın CumhurbaÅŸkanımıza, kentimize gösterdiÄŸi bu yakın ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı ÅŸahsım ve hemÅŸehrilerim adına saygılarımı sunuyorum. Bizler inandığımız yolda inandığımız lider olan Sayın CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın belirlediÄŸi istikamette memleketimize ve ÅŸehrimize daha fazla hizmet etmek adına hiç durmadan çalışmaya devam edeceÄŸiz. Rabbim Sayın CumhurbaÅŸkanımıza güç ve kuvvet versin ve başımızdan eksik etmesin inÅŸallah. Sayın CumhurbaÅŸkanımızla birlikte Giresun’umuz da ağırladığımız Bakanlarımıza, AK Parti Genel BaÅŸkan Vekilimize, Genel BaÅŸkan Yardımcılarımıza ve Milletvekillerimize ayrıca teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir heyecan ve mutlulukla CumhurbaÅŸkanımızı baÄŸrına basan ve kadirÅŸinaslığını bir kez daha tüm dünyaya gösteren kıymetli hemÅŸehrilerimize ne kadar teÅŸekkür etsek azdır. Giresun dünya lideri Sayın CumhurbaÅŸkanımız etrafında güçlü bir ÅŸekilde kenetlenerek büyük coÅŸku ve heyecanla her zaman olduÄŸu gibi yine büyük bir destan yazmıştır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 


FAALÄ°YETLERÄ° Ä°ÇÄ°REN DOSYA SUNDU

DiÄŸer yandan, BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a Dal Çık, Uzuncakum Balıkçı Barınağı ve Millet Bahçesi projeleri baÅŸta olmak üzere bütün projelere verdiÄŸi destek için teÅŸekkür etti ve 3 yıllık görev süresini kapsayan faaliyetleri içeren bir dosya sundu. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ise BaÅŸkan ÅženlikoÄŸlu’nun çalışmalarını baÅŸarılı bularak kendisine teÅŸekkür etti.

Belediye makamında gerçekleÅŸen görüÅŸmede CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ziyaret esnasında belediye ÅŸeref defterini de imzaladı.

Bu arada, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, ÅŸehrin önünü kesen, görüntü kirliliÄŸi yaratan ve tepkilere neden olan limandaki siloların tamamının kaldırılması için talimat verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir