Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7094 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2011 - 19:07

Görele İçin Hayırlı Olsun!

Büyüt
Küçült
Görele İçin Hayırlı
Yapılması yılan hikâyesine dönen Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nde nihayet bir adım atıldı.

Görele İçin Hayırlı Olsun!
Yapılması yılan hikâyesine dönen Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nde nihayet bir adım atıldı. Fakülte inşaatını bundan sonra Giresun Üniversitesi yapacak.
Üzerinde bir çok spekülasyon yapılan, son olarak, “Yapılacak mı-yapılmayacak mı?” tartışmaları başlatılan Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nde taraflar bir araya gelerek protokol imzaladı. İmzalanan protokolle Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bütün hakları Giresun Üniversitesi’ne devredildi.
Canikli “Bitti Sayıyorum!” demişti
Ak Parti Giresun Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli, son genel seçimlerde Görele’ye gelerek Fakülte binası üzerinde basına açıklama yapmış, açıklamada, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatının tamamlanması yolunda hükümetin, 12 Milyon Lira kaynak ayrıldığını ve paranın Giresun Üniversitesi hesabına yatırıldığını söylemişti. Canikli kesin ve net konuşarak, “Bu iş burada bitti. Görele Fakültesini bitti sayıyorum,” demişti.
Nihayet, Üniversiteye devri yapıldı
Genel seçimden bu yana uzunca bir süre geçmesine rağmen, Görele Fakülte inşaatında herhangi bir çalışma başlatılmayınca, Görele’de olumsuz yönde birçok dedikodu üretilmeye başlandı.
İşte bu dedikoduların doruğa ulaştığı noktada sevindirici haber Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Şengül Şahin’den geldi. Görele Güzel Sanatlar Fakültesinin Giresun Üniversitesi’ne devredildiğini bildiren Şahin, bundan sonraki dönemde Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatının Giresun Üniversitesi tarafından yapılacağını kaydetti.
Protokol imzalandı
Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatının tamamlanması anlamına gelen protokol Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ile Görele Fakülte-Yüksekokul Kurma Yaptırma ve Yaşatma Derneği arasında imzalandı. İmza sırasında AK Parti Giresun Milletvekili adayı Şengül Şahin, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, Dernek adına Mustafa Demirci, Aydınlar Belediye Başkanı Osman Sazak,  Görele Belediyesi’nden Akın İmat ve Dernek yetkilisi Şükrü Usta hazır bulundular. Protokole, Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can ile Dernek adına Mustafa Demirci imza koydu.
Bir aya kadar ihaleye çıkarılacak
Giresun Üniversitesine devredilen Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatının 1 ay içersinde ihaleye çıkarılacağı ve bundan sonraki çalışmalarda Giresun Üniversitesinin hak sahibi olacağı belirtilen protokolde fakülte inşaatının Giresun Üniversitesi tarafından tamamlanacağı yer aldı.
--
ALİ KAYA HABER (
alikayahaber@gmail.com)

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir