Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2501 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2023 - 08:52

GÖRSELLER ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞTI

Büyüt
Küçült
GÖRSELLER ŞEHRİMİZE ÇOK

ŞEHRİMİZİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYORUZ

Her mevsimi rengarenk kılmak için çiçek ve süs bitkisi dikimini gerçekleştiren Giresun Belediyesi kış çiçeklerinin toprakla buluşturuyor.

Çiçek dikimi çalışmaları kapsamında şehir genelinde park ve bahçelerde, yeşil alan düzenlemelerinde bir yandan çiçek dikimi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesinde toprak çapalama ve bakım çalışmalarını da eş zamanlı olarak yürütüyor.

Şehrin her noktası kışlık çiçeklerle renklenirken, ekipler tarafından belirlenen kavşaklarda dekoratif görseller de yerleştirilerek güzel görüntüler ortaya çıkartılıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, park bahçe çalışmaların yıl boyunca ara vermeksizin devam ettiğini belirterek: “Şehrimizin güzel görünümüne katkıda bulunmak amacıyla mevsimlik çiçek dikimi ile şehrimizin güzelliğine güzellik katıyoruz. Çiçeklerimizi kendi seralarımızda özenle yetiştiriyoruz. Her sene bu dönemlerde yaptığımız mevsimlik çiçek dikim çalışmamıza start verdik. Kış aylarında da şehrimizin canlılığını ve cazibesini korumak için parklarımızda ve uygun peyzaj sahalarımızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir