Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6184 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2011 - 10:17

Güce Kaymakamı Evin, Sorunları Çözmede Kararlı.

Büyüt
Küçült
Güce Kaymakamı Evin, Sorunları Çözmede
Güce İlçesinin başarılı Kaymakamı Musa Evin üç ay gibi kısa bir süreye sığdırdığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

GÜCE KAYMAKAMI EVİN, SORUNLARI ÇÖZMEDE KARARLI

GÜCE(AA)03–06-2011Güce Kaymakamı Evin, Sorunları Çözmede Kararlı.

  Güce İlçesinin başarılı  Kaymakamı Musa Evin üç ay gibi kısa bir süreye sığdırdığı  başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

  Göreve başladığı günden itibaren bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, insana dayalı olarak yapmış olduğu yatırımlarla ilçenin kalkınmasına önemli rol oynayan Güce’nin başarılı Kaymakamı Musa Evin ilçenin adeta kaderini değiştiren projelere imza atıyor.

   Evin, Hükümet Konağı yapılması için Merkez Mahallesi'ndeki bin 800 metrekarelik arsasını Kaymakamlığa bağışlayan hayırsever vatandaş Mustafa Bal'ı makamında kabul etti.  
Gösterdiği duyarlılıktan dolayı Bal'a teşekkür eden Evin, "Hükümet Konağı olarak planlanan arsanın, tapu işlemleri yapıldı ve kısa sürede temeli atılacak" dedi.  
İlçeyi önemli bir ihtiyaç olan Hükümet Konağına kısa zamanda kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Evin, "Gerçekten ilçemizde Hükümet Konağının olmayışı büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek için bugüne kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da ilçemizin sorunlarını çözmek için el ele vermeliyiz. El ele verirsek çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur" diye konuştu.  
Kaymakam Evin, ayrıca Hükümet Konağı konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak'a, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Usta ve Mehmet Salih Bahadır'a, AK Parti Güce İlçe Başkanı Aytekin Geçgel'e ve diğer emeği geçenlere de teşekkür etti.
 
 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir