Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6731 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2010 - 13:57

Güce'de Köy Okuluna Bilgisayar Desteği

Büyüt
Küçült
Gücede Köy Okuluna Bilgisayar
Giresun'un Güce İlçesi Sarıyar Köyü İlköğretim Okulu' na hayırsever iş adamı tarafından bilgisayar hediye edildi.

                 Güce'de Köy Okuluna Bilgisayar Desteği

  GÜCE(Hayri BAHADIR)13-12-2010 Güce’de Köy Okuluna Bilgisayar Desteği.  

  Giresun'un Güce İlçesi Sarıyar Köyü İlköğretim Okulu’na hayırsever iş adamı tarafından bilgisayar hediye edildi.

  Sarıyar İlköğretim Okuluna hayırsever iş adamı tarafından hediye edilen bilgisayarı İlçe Kaymakamı Hakan Balsüzen teslim etti.

   Köy Muhtarı Mürsel Kütük,120 çocuğun eğitim gördüğü Sarıyar İlköğretim okuluna hediye edilen bilgisayar nedeniyle İlçe Kaymakamı Hakan Balsüzen’e ve  hayırsever işadamına teşekkür ettiler.

  Muhtar Mürsel Kütük, bilgisayarın, eğitim gören çocuklara büyük katkılar verdiğini belirterek, ”Köyümüzdeki İlköğretim Okuluna yapılan bu bilgisayar desteği bizleri çok mutlu etti. Okulumuzun  bilgisayar desteğine gerçekten ihtiyacı vardı.Okulumuza hediye edilen bu bilgisayar öğrencilerimizin  daha iyi eğitim almasına yardımı olacak.Okulumuza bu bilgisayarı hediye eden hayırsever iş adamına ve İlçe Kaymakamına Okul Aile Birliği ve öğrenci velileri adına teşekkür ediyorum” dedi.

  İlçe Kaymakamı Hakan Balsüzen burada yaptığı konuşmada,” Güce ilçesi ve köylerinde doğan ve İstanbul ve büyük şehirlere yerleşerek maddi durumunu iyileştiren değerli iş adamlarımız yaşadığı ilçesini ve köyünü unutmayarak kazandıkları paranın bir miktarını ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin hizmetine sunuyor.İlçemizdeki ilköğretim okuluna bilgisayar bağışında bulunan bu kardeşimize ve ilçemize yapılan yardımlara vesile olan www.gucehaber.com editörüne teşekkür ediyorum.Tüm iş adamlarımızdan da eğitim adına duyarlı olmalarını bekliyoruz”dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir