Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4021 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Mart 2024 - 10:42

Guguk “Yapacağız edeceğiz yok biz yaptık yine biz yaparız”

Büyüt
Küçült
Guguk “Yapacağız edeceğiz yok biz yaptık yine biz


Giresun Milletvekili Ali Temur, İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları ile partililerin katılımı ile Acısu Mahallesi ve Meydan çevresinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Bulancak Belediye başkan yardımcısı ve AK Parti Bulancak Belediye başkan adayı Emrullah Guguk, “Biz başkaları gibi vaat etmiyoruz. Biz yaptık yine yaparız diyoruz” dedi.
Seçim çalışmalarında büyük ilgi gören ve vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Guguk, “Bizim bavulumuz hizmetle dolu. Biz başka adaylar gibi “Yapacağız edeceğiz” demiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyor yeni yapacaklarımız için destek istiyoruz” dedi.

BİZİM HİZMET BAVULUMUZ DOLU

Bulancak ilçesine büyük yatırımlar kazandırdıklarını belirten Başkan Adayı Guguk, “Bizim bir hizmet heybemiz, hizmet bavulumuz var. İlçemiz ölçeğinin çok çok üstünde tarihi hizmetlere imza attık. Dolayısıyla halkımız karşısında daha avantajlı olacağımıza inanıyoruz. Onların bir hizmet geçmişi yok. “Yapacağız, edeceğiz” diyorlar. Ama biz yaptık yine biz yaparız diyoruz. Halkımıza hizmetkar olma noktasında herkes elindeki artılarla milletimizin karşısına çıkıyor. Şükürler olsun ki bu millete hizmetkar olma noktasında boynumuzu eğeceğimiz bir şey yok.

5 YILLIK BELEDİYE TECRÜBESİ İLE MİLLETİMİN KARŞISINDAYIM

Bulancak ilçesinde; Millet Bahçesi, Galericiler Sitesi, Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Belediye Binası, Meydan Projesi, Meydan Altı Kapalı Otopark, Doğalgaz, Kapalı Otoparklar, Parklar, Sahil Işıklandırma, Cadde ve sokakların Küptaş, Sıcak Asfalt, Renkli Parke, Cadde Aydınlatmaları ve bunun gibi onlarca hizmete imza attık. Bu süreçte belediye başkan yardımcısı olarak sahada aktif görev ve insiyatif alan bir kardeşiniz olarak Milletimin hizmetinde oldum. Bu büyük hizmetlerin tüm aşamalarının içinde oldum. Personel ile belediye işleyişi ile ilgili 5 yıllık saha tecrübem var. Ben bu tecrübe ile milletimin huzurundayım.

BAŞIMIZI ÖNE EĞECEK BİZİ SEVENLERİ UTANDIRACAK HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK

Aile hayatımla, kendi iş hayatımla, beş yıllık belediyecilik hayatımla şükürler olsun ki başımızı öne eğecek bir kusurumuz yok. Elbette ki insanız mutlaka hatalarımız vardır. Ama bizi sevenleri, bize destek verenleri utandıracak bir skandalımız yok. Bu konuda halkımın karşısına huzurlu başım dik çıkıyorum.

TÜM HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUM

Belediyecilik deneyimi olan ve yapılan hizmetlerle bu alanda tecrübe kazanan bir kardeşleri, evlatları olarak tüm Bulancak halkından destek bekliyorum. Partili, partisiz ilçemizin gelişmesi, yapılan bu hizmetlerin aksamaması için milletimizden destek bekliyorum. Cumhur ittifakı başta olmak üzere tüm partilere gönül vermiş Bulancaklılardan destek bekliyorum. Bende diyorum ki; herkese eşit mesafeli olarak tüm Bulancak’a hizmet edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir