Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3861 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   03 Ekim 2022 - 08:42

GÃœMRÃœK BÄ°NASININ FUAR ALANI VE KONFERANS SALONU BELEDÄ°YEYE TAHSÄ°S EDÄ°LDÄ°

Büyüt
Küçült
GÃœMRÃœK BÄ°NASININ FUAR ALANI VE KONFERANS SALONU BELEDÄ°YEYE TAHSÄ°S



Ticaret Bakanlığı ile Giresun Belediyesi arasında imzalanan protokol ile birlikte liman sahasında bulunan gümrük binasının fuar alanı ve konferans salonu Giresun Belediyesi’ne geçti.

Ä°mza altına alınan protokol gereÄŸince, binada yer alan 2 bin metrekare fuar alanı ve 450 kiÅŸilik konferans salonu belediyeye tahsis edildi. Belediye burada sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerini uygulayacak olup fuar, tiyatro, konser, konferans, toplantı vb. gibi etkinlikler yapılacak.

Gümrük binasında düzenlenen imza töreninde ilgili protokol Gümrük ve Ticaret MüdürlüÄŸü adına DoÄŸu Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Halil ÅžaÅŸmaz, Giresun Belediyesi adına ise Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel tarafından imzalandı. Ä°mza törenine Giresun Ä°l Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı da katıldı.

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, fuar alanı ve konferans salonunun belediyenin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerinde kullanılacağını söyleyerek: “Belediye olarak gece gündüz çalışıyoruz ve ÅŸehrimize kazanımlarımız her geçen gün artarak sürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, ulaşımdan, turizme kadar çalışıyoruz. Mega projelerimiz ise art arda devam ediyor. Bunları yaparken, diÄŸer yandan da belediyemize arsa ve bina anlamında kazanımlarda saÄŸlıyoruz. Son olarak imza altına aldığımız ve tarafımıza tahsisi yapılan fuar alanı ve konferans salonunun belediyemize ve bir kültür ÅŸehri olan Giresun’umuza hayırlı olmasını diliyor, emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir