Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9861 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2021 - 16:13

GÜN BİRLİK, BERABERLİK VE VATANI KORUMA GÜNÜYDÜ

Büyüt
Küçült
GÜN BİRLİK, BERABERLİK VE VATANI KORUMA
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Emür ''Ülkemizi parçalamak ve kardeş kanı akıtmak isteyenlere milletimiz 15 Temmuz’da gereken dersi, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkarak menfur darbe girişimini başarısızlığa uğratarak gerekli cevabı vermiştir.15 Temmuz gecesi aziz milletimizin nasıl bir destan yazdığını hiçbir zaman unutmadık ve asla da unutturmayacağız. Devletimizin milletiyle birlikte dik ve kararlı duruşu sayesinde, büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin önünde Allah'ın izniyle kimse duramayacaktır. Mermilere, tanklara göğüs geren bir güç ile bu büyük oyunun karşında dimdik durduk. Şunu bilemediler bu milletin çocukları, evlatları asker doğar. Kadınlarımız Nene Hatunlarımızdır. Kurtuluş Savaşında olduğu gibi kimimiz Seyit Ali, kimimiz de Şerife Bacı. Türk Milleti Çanakkale ve milli mücadele ruhuyla askerimiz ile polisimizin üniformasını çalan hainlere karşı büyük bir mücadele verdi. Gün birlik, beraberlik ve vatanı koruma günüydü. Bizde bu topraklar için yekvücut olup sokaklara dolduk taştık. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruat oluyor. Bizler vatanımıza, bayrağımıza, devletimize en önemlisi de milli irademize ne kadar sahip çıktığımızı bir kez daha ifa ettik. Birliktelik içinde ortaya koyduğumuz güçlü iradenin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da, her türlü engeli aşmamızı sağlayacağına, kalkınma ve refahımıza katkı sunacağına inanıyoruz. Kutsal toprakları vatan kılan ecdadımızı, 15 Temmuz’ da canlarını feda eden 249 şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle yâd ediyorum. Milli birlik ve beraberliğimize her zaman olduğu gibi sahip çıkacağımız gibi demokrasinin vazgeçilmez olduğunu bir kez daha vurguluyor, vatan uğruna ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz”

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir