Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5998 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2011 - 10:46

Hasan Turan Çamoluk' a Hayran Kaldı

Büyüt
Küçült
Hasan Turan Çamoluk a Hayran
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Çamoluk'a geldi....

Her yıl İstanbul'da gerçekleştirilen Feshane Giresun Günleri'ni tertipleyip milyonlarca Giresunlu'yu bir araya getiren ve muhteşem bir organizasyonla ziyaretçilerine parmak ısırtan GİRESUN FEDERASYONU başkanı Hasan TURAN, 20. Çamoluk Bal Festivali için Çamoluk'a gedli.

20. Çamoluk Bal Festivali için Giresun Piraziz ilçesinden Çamoluk'a gelen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Çamoluk Gölpark'ta gerçekleştirilen geleneksel 20. Çamoluk Bal Festivaline katıldı. Açılış ve Prtookol konuşmaları bölümünde bulunan Hasan Turan, bir de konuşma yaptı.

Konuşmasında ilk kez Çamoluk'a geldiğini belirten Turan, Çamoluk'un Giresun'a uzak olmasına rağmen, çok etkili bir ilçeleri olduğunu belirtti. Turan, "Çamoluk Giresun Federasyonunun omurgasıdır ve Giresun Federasyonunun temelleri Çamoluk Derneğinde atılmıştır, bu yüzden Çamoluk'un bizde apayrı bir yeri vardır" dedi.

www.camoluk.net ekibi ile kısa bir söyleşi yapan Hasan Turan, "Çamoluk'a geldiğim için çok mutluyum, Giresun'un bir ucundan diğer bir ucuna geldim. Uzun bir yolculuk oldu. Fakat bu uzun yolculuk hem güzel geçti hemde tatlı bir yorgunluk verdi. Çamoluk'a gelmek, Çamoluk halkı ile sılada da iç iie olabilmek benim için onur verici.

20. Çamoluk Bal Festivali güzel bir organizasyon. Çamolukluların birbirine kenetlenmesi ve Çamoluk Balının tanıtılması için güzel bir festival tertipleniyor. Festivalin her yıl dahada güzelleşerek devam etmesini arzuluyorum. Bizde Çamoluk Balı'nın Feshane Giresun Günlerinde reklamını yapmıştık. Bu çalışmamıza devam ederek, Çamoluk balını daha geniş kitlelere ulaştımak adına Çamoluklu hemşerilerimize yardımcı olacağız." dedi. 

20. Çamoluk Bal Festivalinin sunucusu Mustafa Bayındır'ın, "İstanbul'da her yıl milyonlarca Giresunluyu bir araya getiren, Pakistan'a Giresun adına yardım götüren, Irak'ta yetim Çocukları Giresun adına ziyaret eden Giresun Federasyon'un vefakar-cefakar-fedakar başkanı Sayın Hasan Turan, arz ederim efendim" demesi üzerine alandaki yüzlerce Çamoluklu Hasan Turan'ı uzun süre coşkulu bir şekilde alkışladı.

Haber: FAİK KALELİ





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir