Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6485 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2011 - 11:04

Havaalanı Temel Atma Toplantısı

Büyüt
Küçült
Havaalanı Temel Atma
Sıcakların artması ile özellikle hafta sonları Giresun Adasına yoğun ziyaretçi akını başladı.

Temel atmanın Giresun halkını yaraşır bir şekilde olması için bu toplantıların düzenlendiğini kaydeden Vali Şahin, “Bir zamanlar hayal olarak değerlendirilen Ordu-Giresun Havaalanının temelini Cuma günü atılacak olması bizleri ve tüm bölge halkını mutlu etmiştir. Önce Giresun Parolasıyla hiçbir parti ayrımı yapmadan birlik beraberlik içerisinde törene yoğun katılım sağlayarak Giresun’a yaraşır bir tutum sergileyelim. Temel atma töreninde Valilik, Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları özverili olarak üzerine düşeni yapmalıdır.” şeklinde konuştu.               Toplantıya katılanlar törenin görkemli geçmesi için üzerine düşen görevleri yapacaklarını söyledi.               Törene katılmak isteyen vatandaşlarımız için 22 Haziran Cuma günü saat 12:00’den itibaren araç tahsis edilecektir.               İlki İl Özel İdaresinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Aykut, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt katıldı. Öğleden sonra yapılan 2. toplantıya da, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, MHP İl Başkan Yardımcısı Şaban Durmuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Esnaf Odalarını temsilen Namık Altınbaş, Ziraat Odasını temsilen Musa Keskin ve Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik katıldılar.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir