Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3941 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2024 - 10:06

Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Çalışmaları Toplantısı Düzenlendi

Büyüt
Küçült
Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Çalışmaları Toplantısı

Bakanlığımızca 2024 yılı Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Programı aşılama takviminde yapılan değişiklik kapsamında hayvan hastalıkları ile mücadele çalışmalarının planlanması amacıyla       3 Nisan 2024 tarihinde İl Müdürlüğümüzde toplantı düzenlenmiştir. İl Müdür Yardımcılarının başkanlık ettiği toplantıya Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü, İlçe Müdürleri ile veteriner sağlık personelleri katılım sağlamıştır.

Toplantıya; 14 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan “Baskın Şap Aşılama Kampanyası” kapsamında Giresun ili genelinde 97 bin 178 baş sığır cinsi hayvanın şap hastalığına karşı aşılanarak popülasyonun yüzde 89’unun aşılandığı belirtilerek, aşılama kampanyasının başarıya ulaşmasında emeği geçen İlçe Müdürleri ile veteriner sağlık personellerine teşekkür edilerek başlanmıştır.

1 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olan “İlkbahar Şap Aşılama Kampanyası”nda yayla sezonunun yaklaşması sebebiyle başarıya ulaşmak için izlenecek olan stratejinin görüşüldüğü toplantıda; küçükbaş hayvanlara yönelik aşılama programları, 2024 yılı küçükbaş hayvancılık desteklerinin anaç koyun ve keçiler yerine kuzu ve oğlaklar üzerinden gerçekleştirileceği yeni destekleme modeli, hastalıktan ari işletmeler ve düve alımı ile buzağı desteği konuları görüşülmüştür.

Toplantı, gündemle ilgili soruların cevaplanmasının ardından temennilerin dile getirilmesiyle sonlandırılmıştır.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir