Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3865 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Ekim 2021 - 23:16

HEVESİMİZ VE HEYECANIMIZ HİÇ EKSİK OLMADI

Büyüt
Küçült
HEVESİMİZ VE HEYECANIMIZ HİÇ EKSİK


Giresun Merkez Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil ÇETİN geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen 2021 yılı “Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri” programına katılarak Giresun’lulara bir ilki yaşattı.

Başkan ÇETİN aday gösterildiği Belde Belediye Başkanları arasından “En başarılı Belde Belediye Başkanı” ödülünü alarak Belediye çalışmalarını Ulusal Ödül ile taçlandırdı. Ödül töreninin ardından Giresun’a gelen Başkan ÇETİN Duroğlu’lu vatandaşlar tarafından havaalanından itibaren şenlik havasında karşılayarak Duroğlu Beldesine kadar uzun konvoy oluşturdular.

Belediye Meydanın da meşaleler, havai fişek gösterisi ve davul zurnalarla yapılan kutlamanın ardından Belediye Başkanı Halil ÇETİN yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana Beldemiz ve insanımız için fedakârlıktan hiçbir zaman kaçınmadık. Gece gündüz çalışarak Duroğlu’nu ve Belediyemizi bulunduğu durumdan şükürler olsun bugünlere getirdik. Şu anda kendi imkânları ile ayakta durabilen hatta hatırı sayılır projeler üreten bir belediyeyiz. İlk günkü hevesimiz ve heyecanımız hiçbir zaman eksik olmadı.
Evet “Sevdamız Duroğlu” dedik ve Sevdamız olan bu Beldeyi hak ettiği yere getirmek için dün, bugün çalıştık, yarında daha çok çalışacağız. Bu ödülü bana verdiklerinde de demiştim. Ben bu ödülü, bana inanan, güvenen ve her zaman desteğini arkamda hissettiğim Giresun Duroğlu Halkım adına alıyorum. Onuru ve gururu ise ömrüm vefa ettiğince bana yeter. Bu vesile ile Havaalanından itibaren yağan yağmura rağmen sevincimize ortak olan tüm Halkımız başta olmak üzere, İl Başkanım ve yönetimine, İlçe Başkanım ve yönetimine, Duroğlu Teşkilat Başkanım ve yönetimine, Belediye Meclis Üyelerim, Personelim ve Medya ekibime, Eşim ve Aileme, ismini sayamadığım herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olun Varol’un ALLAH’a emanet olun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir