Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9533 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2011 - 16:50

Heyelan Bölgesinde İnceleme

Büyüt
Küçült
Heyelan Bölgesinde
Vali dursun Ali Şahin geçtiğimiz günlerde Şebinkarahisar da meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

HEYELAN BÖLGESİNDE İNCELEME 
 

      Vali dursun Ali Şahin geçtiğimiz günlerde Şebinkarahisar da meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu. 

      Tamzara mahallesindeki heyelanlı alanda inceleme yapan Vali Şahin heyelan olan alanla ilgili “Genel Hayatı Etkinlik Oluru” alındığını, bu kapsamda çalışmaların yürütüldüğünü açıkladı. 

      Vali Şahin, heyelandan meydana gelen olumsuzlukların giderilmesi yönünde ilgili birimlerin koordineli olarak çalıştıklarına da sözlerine ekledi. 

      Vali Şahin’in incelemelerde Kaymakam Avni Oral, İl Emniyet Müdürü Cemal Levent, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Karaca, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Sezer ile Şebinkarahisar İl Genel Meclisi Üyeleri Uğur Eraslan ve Oğuz Demir’de hazır bulundu. 

Vali Şahin Şebinkarahisar’da 

      Dün  Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

      İlk ziyaretini Kaymakamlığa yapan Vali Şahin Kaymakam  Avni Oral’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. 

         

      Halk Eğitim Merkezi salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Şahin, ilçeyi yakından tanımak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, tarihi bir kent olan Şebinkarahisar’ın tarımsal ve turistik yönden gelişmesi, ayrıca ilçede bulunan Yüksekokul’un büyümesi için gerekenin yapılacağını söyledi. 

      Muhtarlar yol, su, elektrik başta olmak üzere çeşitli sorunlarını dile getirdiler.Sorunların çözümü için ilgili Genel Müdür, Bölge Müdürleri ve İl Müdürleri ile anında telefonla görüşen Vali Şahin, muhtarlara yapabilecek olduğu  desteği de açıkladı.  

      Muhtarlar sorunlarının çözümü için anında harekete geçen Vali Şahin’e teşekkür ettiler. 

      Toplantı  sonrası Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Vali Şahin, okul müdürü Fatih Aygün’den bilgiler alarak Yüksekokul’un bazı sıkıntılarının giderilmesi yönünde destek sözü  verdi. 

      Belediye’yi de ziyaret eden Vali Şahin, Başkan Şahin Yılancı’dan bilgiler aldı.Başkan Yılancı’nın katı atık sorununu iletmesi üzerine Vali Şahin, yer sorununun çözümlenmesi halinde tesis kurulması için yardımcı olacağını belirtti. 

      Cumhuriyet Başsavcısı Türker İkibaş ve Ağır Ceza Reisi İbrahim Kolcu’yu da ziyaret eden Vali Şahin, Başsavcı ve Ağır Ceza Reisi’ne başarılar diledi. 

      Vali Şahin İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü  de  ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

      Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Vali Şahin karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

      Vali Şahin’in ziyaret ve incelemelerine İl Emniyet Müdürü Cemal Levent, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Karaca, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Sezer’de katıldı.   



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir