Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3021 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2023 - 17:00

HİZMET AHENGİ VE YAKALADIĞIMIZ RİTİM DEVAM EDECEK

Büyüt
Küçült
HİZMET AHENGİ VE YAKALADIĞIMIZ RİTİM DEVAM

 Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin: 'Hizmet ahengi ve yakaladığımız ritim devam edecektir.'

 

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Duroğlu merkez Konacık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

Konacık Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların ciddi bir katılım gösterdiği toplantı ile ilgili konuşan Başkan Halil Çetin şunları söyledi:

 

'Toplantımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 23 Haziran tarihinde büyük bir sel felaketi yaşadık. O gün bu gündür selin izlerini silmek için koşturuyoruz. 4,5 yıllık belediye başkanlığı geçmişimizde her yıl bir afet, felaket, olağanüstü durum meydana geldi. Allah'ın izni, sizlerin de destek ve duaları ile hepsinin üstesinden geldik.

Büyük bir heyelanla başlayan imtihanımız, dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi ile devam etti. Peşi sıra 23 Haziran'da ki büyük sel felaketini gördük. Bütün bunlar sadece rutin dışı ekstra hizmetlerimizi sekteye uğrattı onun farkındayız. Doğal olarak zaman kaybettik ama aştık. Verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Sel felaketi olsun diğer olağan dışı durumlar olsun hiç birinde hiç bir vatandaşımızı ihmal etmedik, mağdur etmedik. Sizi buraya yaptığımız onlarca projeyi anlatmak için değil sizleri dinlemek için davet ettim. Şimdi söz sizin.'

 

İstişare toplantısına diğer siyasi partilerin belde temsilcilerini de davet eden Başkan Çetin, öneri ve tavsiyeleri dikkatle dinleyip not aldırırken, eleştirilere de samimi cevaplar verdi.

 

Toplantı sonu kısa bir değerlendirme yapan Çetin;

'İstişarede hayır vardır' sözünün esrarını bir kez daha gördük. Önyargı ile gelen sorular bile hakiki ve samimi cevapları duyunca memnun oluyor. Bizim bütün derdimiz Duroğlu. Burada yaşayan herkesin bütün derdi de Duroğlu'nun daha güzel olması. Dolayısı ile gönül, görüş ve güç birliği ile bu hizmet ahengi ve yakaladığımız ritim devam edecektir.

Kardeşlerimizin önerilerini, şikâyetlerini ve taleplerini tek tek dinledik.

Vazgeçilmezimiz olan şeffaflık ilkemiz doğrultusunda sorulan bütün soruları cevapladık. Beldemiz için gece gündüz çalışmaya, Duroğlu'nun ikbali için bütün gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.

Halkımızın memnuniyeti ulaşabileceğimiz mertebelerin en yücesidir.

 

İstişare toplantılarımıza mahalle mahalle devam edeceğiz.' dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir