Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6137 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2011 - 10:35

Hükümet Konağının Çehresi Değişiyor

Büyüt
Küçült
Hükümet Konağının Çehresi
Vali Dursun Ali Şahin' in göreve gelmesinden bu yana önemle üzerinde durduğu güzel görünüm ve çevre düzeni çalışmalarına Hükümet Konağı ve bahçesinde de başlanıldı.

   Bu çerçevede yapılan çalışmalarla Hükümet Konağı içi daha kullanışlı bir hale getirilirken çevresi de hoş bir görünüme kavuşuyor.               Yapılan çalışmalarla binanın iç bünyesinde yapılan düzenlemelerle Valilik katında bulunan 2 salonun kullanılmayan bölümleri çalışma odası haline getirilerek odalardan biri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne diğeri de İl Yazı İşleri Müdürlüğüne tahsis edildi. Yine kullanılmayan bir salon dizayn edilerek Avrupa Birliği Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezinin kullanımına verildi.               Valilik Toplantı Salonu çağın gereklerine uygun olarak yeniden düzenlenerek daha kullanışlı hale getirilmesi çalışmaları ise devam ediyor. Ayrıca A Blok giriş katına berber odası yapılırken, blok girişindeki polis odası yenilendi. A ve C Blok girişlerine xray cihazları konularak binanın güvenliği arttırıldı.               Hükümet Konağı çatısının bakımı ile birlikte A ve C Bloklarında toplam 28 adet lavabodan 2 tanesi yeniden yapılmış olup, diğerlerinin bakım-onarım işleri tamamlandı.               Hükümet Konağı etrafı ferforje ile çevrilerek daha güvenli hale getirilmiş olup, bina çevresindeki yeşil alanlarda çiçeklendirme, çim biçme ve ağaç budama işlemleri sistemli ve rutin bir şekilde yapılarak daha ferah görünüm kazandırılmıştır.               Hükümet Konağı avlusunda bulunan 8 adet oturma grubundan 2’sinin bakım onarım ve üstünü kapatma işlemleri bitirilmiş olup kalan gruplarda yeniden yapılacaktır. Ayrıca binanın çevre ışıklandırması yeniden düzenlenirken, avluda bulunan havuzun bakım ve onarımı da yapılmıştır.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir