Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4043 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2023 - 13:55

İLK KEZ DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR

Büyüt
Küçült
İLK KEZ DOĞUM GÜNÜ

Giresun Belediyesi tarafından okullarında daha önce hiç doğum günü kutlamamış çocuklara doğum günü sürprizi yapılıyor.

Eğitime ve öğrencilere her konuda destek olan Giresun Belediyesi, bu kez öğrencilerin doğum günü sevincine ortak oluyor.

Bu kapsamda, Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği programla birlikte Giresun Özel Eğitim okulunda öğrenim gören 2 öğrencinin doğum günü okulda kutlandı.

Okulda doğum günü hazırlıkları tamamlandığında belediye yetkilileri, öğretmenleri ve öğrenciler kutlamayı başlatarak öğrencilere sürpriz yaptılar ve doğum günü pastası hep birlikte kesildi. Doğum günleri kutlanan çocukların sevinci ise görülmeye değerdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde belirlenecek okul ve öğrencilere okul dönemi içerisinde her ay doğum günü kutlaması yapacaklarını belirterek: “Geleceğimizin umudu çocuklarımızın yüzlerinde küçük bir tebessüm oluşturabilmek adına yavrularımızın doğum gününü kutladık. Yavrularımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülüyor.” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir