Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6881 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   24 Kasım 2021 - 12:20

İSGEDER’den Giresun Tanıtım Günlerinde Anlamlı Faaliyet

Büyüt
Küçült
İSGEDER’den Giresun Tanıtım Günlerinde Anlamlı

 

Giresun Federasyonu tarafından yapılan 14. Giresun Tanıtım Günleri etkinlik programlarında Giresunlu ÅŸair ve yazarlara da katılma fırsatı verilmesi takdirle karşılandı.

Ä°stanbul Giresunlu EÄŸitimciler DerneÄŸi’nin EÄŸitimci Yazarları Arif Dede ve Ä°hsan Koç, Giresunlu Åžair ve Yazarlar Zeynep DemirbaÅŸ, Recep Akın, Ä°brahim Ä°lyasoÄŸlu ve Hüseyin Koca ziyaretçilerle buluÅŸarak eserlerini imzalayıp, okurlara takdim ettiler. Yazarlar ile okurlar arasında çok anlamlı olumlu etkileÅŸim oldu. Yöre ve Türk kültürüne önemli hizmet ve katkıda bulunan yazar ve ÅŸairlerin bulunduÄŸu stant ziyaretçilerle doldu taÅŸtı. Giresunlu ziyaretçiler yazarların kitaplarına ilgi gösterdiler. Ziyaretçiler, yazarlar ve ÅŸairler ile sohbet ettiler. Kitaplarının içeriÄŸi ile ilgili bilgi verdiler. Bürokrasideki önemli ÅŸahsiyetlere kitaplarını imzalı olarak takdim ettiler. Bu ÅŸekliyle bir ilkin olması da Giresun günlerinde anlam kattı.

Ä°SGEDER Genel BaÅŸkanı Arif Dede, bu yıl Giresun Federasyonu tarafından Giresunlu Åžair ve Yazarlar standında Ä°SGEDER’in katılma talebini olumlu bulup etkinliÄŸine katılımını saÄŸlayan Federasyon BaÅŸkanı Muhterem MemiÅŸ ve BaÅŸkan Yardımcısı Zafer Tahmaz’a teÅŸekkür etti.

Dernek BaÅŸkanı Arif Dede’nin “Yönetimde Protokol Kuralları ve Kurumsal Ä°letiÅŸim” kitabı ile derneÄŸin yöneticisi ve Basın Yayın Koordinatörü Ä°hsan Koç’un “Tecrübeye Yolculuk”, “Söz Hekimi”, “Tercümansız Sözler” ve “YaÄŸmurun Yurdu Yok” kitapları ile ilgili bilgi verip isteyen katılımcılara hediye edilmesi takdirle karşılandı.

DerneÄŸin yayınlarından “ÖÄŸretmenlik MesleÄŸinin Tarihi GeliÅŸimi” kitabı protokol üyelerine, ziyaretçilere ücretsiz olarak takdim edildi. Ayrıca Dernek BaÅŸkanı Arif Dede, BaÅŸkan Yardımcısı Necati Yılmaz ve Yönetim kurulu üyesi Abdullah Darama tarafından tüm ilçelerin stantları ziyaret edilerek ilçelerin sivil toplum kuruluÅŸlarının kitaplıklarında bulundurulmak üzere takdim ettiler. Ä°SGEDER maddi gelir gözetmeden eÄŸitime katkı amaçlı etkinliÄŸe ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı. Ä°SGEDER Genel BaÅŸkanı Arif Dede Giresun günlerinde emeÄŸi geçenlere ve katkı saÄŸlayanlara teÅŸekkür etti. Gelecekte yapılacak olan etkinliklerde daha etkin bir katılım ile kültürümüze hizmet etme temennisinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir