Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10808 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2011 - 10:31

İstanbul Arel Ünv. ve Giresun İl Milli Eğitim Müd. Anlamlı işbirliği

Büyüt
Küçült
İstanbul Arel Ünv. ve Giresun İl Milli Eğitim Müd. Anlamlı
İstanbul Arel Üniversitesi Giresun ili genelindeki tüm 12. sınıf öğrencilerine ''Meslek Tanıtımı Sınav Sistemi'' konulu seminer düzenliyor.

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ VE GİRESUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ 

     İstanbul Arel Üniversitesi Giresun ili genelindeki tüm 12. sınıf öğrencilerine  “Meslek Tanıtımı Sınav Sistemi” konulu seminer düzenliyor. Seminere, İstanbul Arel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevin Ciğerim ile İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Üyesi ve NTV Doğru Tercih Program Yapımcısı Sadık Gültekin konuşmacı olarak katılıyor.  
 

     Toplumsal ilerlemenin araştıran, yaratıcı, özgürlükçü, kalıplaşmış doğmaları kabul etmeyen, özgün ve özgüvenli bireyler yetiştirmekle mümkün olabileceğini eğitim felsefesi olarak benimseyen İstanbul Arel Üniversitesi,  Türkiye geneli eğitim seminerlerine Giresun ili ile devam ediyor. 

     İstanbul Arel Üniversitesi ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek seminer, Giresun İl Özel İdare Konferans Salonu’nda, 7 Nisan 2011 Perşembe günü 14.00 / 16.00 saatleri arasında düzenleniyor.  
 

     “Meslek Seçimi ve Sınav Sistemi” konulu seminerde Giresun ili genelindeki tüm 12.sınıf öğrencilerinin sınav öncesi soru ve sorunlarına cevap bulmak amaçlanıyor. 
 

     Dünya Üniversitesi olma yolunda eğitim öğretim kalitesini her geçen gün yüksek noktalara taşıyan İstanbul Arel Üniversitesi, Fen Edebiyat, Mühendislik - Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Güzel Sanatlar Fakülteleri, Sağlık Bilimleri, Uygulamalı Bilimleri Yüksekokulu, Meslek Yüksek Okulu ve Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri Enstitüleri ile uluslararası ve akademik standartlarda eğitim veriyor. 


 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir