Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3864 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2023 - 08:50

İSTİHDAM VE YATIRIM İMKANLARI GENİŞ ÇERÇEVEDE ELE ALINDI

Büyüt
Küçült
İSTİHDAM VE YATIRIM İMKANLARI GENİŞ ÇERÇEVEDE ELE
GİRESUN’UN İSTİHDAM VE YATIRIM İMKANLARI GENİŞ ÇERÇEVEDE ELE ALINDI

Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi öncülüğünde DOKAP, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın destekleri ile gerçekleştirilen Giresun Yatırım ve İstihdam Toplantısı geniş kapsamlı şekilde Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da açılış konuşması yaptığı program; gün boyunca Kalkınma, Yatırım ve İstihdam İmkanları, Kırsal Kalkınma Yatırım Projeleri, Esnaf ve Sanayi Sektörü Talepler, Yeni Hedefler ve Yatırım Alanları ve Turizm Sektörü Talepler, Yeni Hedefler ve Yatırım Alanları gibi başlıkta 4 farklı oturum şeklinde devam etti.

ŞENLİKOĞLU; “ANLAMLI VE DEĞERLİ BİR TOPLANTI”

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuşmasında, Giresun’un kalkınması adına gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek “Türkiye’nin parlayan yıldızı Giresun’umuzun topyekûn şeklinde gelişmesi adına bu toplantının yapılması çok değerli ve çok anlamlı. Gün boyunca şehrimize katma değer sağlayacak konularda ilgili konuşmacılarımızın paylaşımları çok katkı verecektir. Bizler de belediye idarecileri olarak Giresun’umuzun imkanlarının arttırılması adına şehrimizin kalkınması için kamu kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütleriyle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla omuz omuza çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılında şehrimizde geniş kapsamlı katılım ile bu toplantımızın gerçekleşmesi ayrı önem taşıyor. Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın Giresun’umuza, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir