Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3061 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Ağustos 2023 - 14:11

KAPIMIZIN ÖNÜNDE BİR KAP SU BULUNDURALIM

Büyüt
Küçült
KAPIMIZIN ÖNÜNDE BİR KAP SU

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN BESLEME NOKTALARINA SU TAKVİYESİ YAPILIYOR

“ONLAR İÇİN BU SICAK HAVALARDA KAPIMIZIN ÖNÜNDE BİR KAP SU BULUNDURALIM”

 

Giresun Belediyesi, ülkemizi etkisi altına alan sıcak havalarda içecek su bulmakta zorlanan can dostlarımız için düzenli olarak besleme noktalarında su kaplarını kontrol ederek boş olanları dolduruyor.

Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabilecekleri şekilde dizayn edilen ve hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere monte edilen besleme odakları, Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından su ile doldurularak takviyeleri de yapılıyor.

Öte yandan hayvan barınağına ise hayvanların sağlık kontrolleri ve bakımları için ameliyathane röntgen, biyokimya ve hemogram cihazları alınırken, barınakta 80 metrekare kedi evi ve 7 bölmeli hasta köpekler için hasta yatar yerleri de yer alıyor.

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “Can dostlarımızı bu sıcak havalarda unutmuyoruz. Şehrimizin farklı noktalarına can dostlarımız için mama ve su kaplarını içeren beslenme odakları yerleştirmiştik. Besleme noktalarını kontrol ederek eksikleri gideriyoruz. Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir