Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5965 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   16 AÄŸustos 2011 - 10:24

Katı-Sıvı Atık Bertaraf Tesisi İhaleye Çıktı

Büyüt
Küçült
Katı-Sıvı Atık Bertaraf Tesisi İhaleye
Bir hayal daha gerçek oluyor. İlimizin en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununa çözüm için harekete geçildi.

            Giresun Ä°li Katı Atık-Sıvı Atık ve İçme Suları BirliÄŸince Ä°limiz merkez ve ilçelerini kapsayan Katı Sıvı Atık Bertaraf Tesisi Yapımı için ihale ilanı bugün mahalli bir gazetede yayınlandı.KÄ°K’te ise yarın yayınlanacak.               Görele ÇavuÅŸlu’ya kurulacak olan  tesisin yapım iÅŸi, 07 Eylül 2011 ÇarÅŸamba günü saat 10:00’da Ä°l Özel Ä°daresinde açık ihaleye usulü ihale edilecek.               Katı Atık Düzenleme Depolama Tesisi yer tesliminden sonra tamamlanarak faaliyete geçecek.                 Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte ilimizde görüntü oluÅŸturan ve yaydığı  koku ile çevreye rahatsızlık veren olumsuzluk ortadan kalkacak.               Vali Dursun Ali Åžahin, tesisin ihale sürecinde içersinde ve yapım aÅŸamasında herhangi bir aksaklığa meydan ver verilmemesi için ilgilileri uyardı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir