Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6421 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2011 - 19:20

Keşap Stadında Çalışmalar Bitmek Üzere

Büyüt
Küçült
Keşap Stadında Çalışmalar Bitmek
Keşap eski belediye başkanı Merhum Metin Kaya'nın büyük katkısı ile yapılan Keşap İlçe Stadı gün geçtikçe daha kullanışlı hale getiriliyor.

Keşap Stadında Çalışmalar Bitmek Üzere 

Keşap eski belediye başkanı  Merhum Metin Kaya'nın büyük katkısı ile yapılan Keşap İlçe Stadı gün geçtikçe daha kullanışlı hale getiriliyor. 

Keşap İlçe Stadı Modernize Ediliyor 

Keşap eski belediye başkanı  Merhum Metin Kaya’nın büyük katkısı ile yapılan Keşap İlçe Stadı gün geçtikçe daha kullanışlı hale getiriliyor. 

Keşap İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yapmış olduğu titiz çalışmalar sonrasında geçtiğimiz yıl ilçe stadına suni çim yapılırken, şimdi de stadın tribün ve ışıklandırılması yapılıyor. 

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz yetkililer, “Her yıl yaptığımız bütçe planlamalarımıza bu yıl Keşap ilçe stadının tribün ve ışıklandırma işini de dahil etmiştik. İl Spor Müdürlüğümüzün katkıları ile isteğimiz yerine getirilerek bu proje ihale edildi. Gelinen noktada Protokol tribünün sağ ve sol tarafında bulunan tribünler koltuklandırıldı. Protokol karşısında bulunan Açık tribünümüz de 9 metre büyütülerek üzeri kapatıldı ve orası da sporseverlerin daha keyifli bir karşılaşma izlemeleri için koltuklandırıldı” dediler. 

Yetkililer, ayrıca protokol tribünün de koltuklandırılacağını, yapılacak ışıklandırılma ile artık Keşap İlçe stadında gece de spor karşılaşmaları yapılabileceğini belirttiler.  

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 10 gün içerisinde bütün işlerin tamamlanacağının bilgisine ulaşılırken, spor ile içi içe olan Keşap’ta artık sporseverler daha rahat spor müsabakası izleme fırsatını bulabilecekler. 

Kapalı  Spor Salonu İçin Yer Aranıyor 

Öte yandan, Keşap ilçesinde yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu için yer arayışı çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Kapalı Spor Salonu için ödeneğin büyük ölçüde hazır olduğu, ancak buradaki en büyük sıkıntının ilçe sınırları içinde hazineye ait uygun arazinin bulunmaması olduğunu belirten yetkililer, herkesin fedakarlık örneği gösterip Kapalı Spor Salonu arazisi konusunda yardımcı olması gerektiğini vurguladılar.  

Haber: Erdal AVCI

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir