Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4562 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2023 - 10:38

KİTAP FUARI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Büyüt
Küçült
KİTAP FUARI ZİYARETÇİ AKININA

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ YAZARLAR 4. GİRESUN KİTAP FUARI’NDA

Giresun Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düze0nlenen Kitap Fuarı’na ziyaretçiler akın ediyor.

100’e yakın yayınevi, 29 ulusal yazar ve 47 Giresunlu yerel yazarın okurlarıyla buluştuğu fuarda, birbirinden değerli yazarların imza ve söyleşi günlerinde yoğunluk yaşanıyor.

Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde açılan kitap fuarı 10.00-20.00 saatleri arasında açık kalırken, fuarı günlük ortalama 6 bin kitapseverin ziyaret ettiği açıklandı.

Özellikle öğrenci gruplarının okullarından gelerek toplu halde fuarı ziyaret etmeleri ve stantlara ilgi göstermeleri de güzel görüntülere sahne oluyor.

Kitapseverler, ücretsiz ziyaret ettiği Kitap Fuarı’nın detaylı program akışına ise Giresun Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından erişebiliyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Kitap Fuarı’na gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek: “Her kesimden insanın fuarımıza adeta akın etmesi bizleri son derece mutlu kılıyor. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Kitapseverlerimizin bu şöleni kaçırmamalarını öneriyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir