Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3521 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2023 - 09:37

Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak

Büyüt
Küçült
Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında

Vali Enver Ünlü, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun’da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden, Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin adının Çocuk Trafik Eğitim Parkına yaşatılacağını açıkladı.

Vali Ünlü’nün gayretleriyle hayata geçirilmek üzere proje çalışmalarına başlanılan Çocuk Trafik Eğitim Parkının adıyla ilgili bir paylaşım yapan Vali Ünlü "Geleceğin güvenli sürücülerinin yetişeceği ve değerli vatandaşlarımızın sosyal alanlardan faydalanabileceği önemli bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda çocuklarımız trafik kurallarını eğlenerek öğrenebilecek ve değerli hemşehrilerimiz de sosyal alanlardan faydalanabileceklerdir" dedi.

Giresun Merkez Hacı Hüseyin Mahallesi'nde Giresun İl Özel İdaresine tahsisli 6 Bin 959.96 M2 yüzölçümüne sahip alan üzerinde yapılması planlanan ve Vali Ünlü’ye proje tanıtımı yapılan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda; eğitim parkuru, sahil parkuru, sosyal tesis, amfi, minyatür yapılar, dinlenme alanları ve simülasyon binası yer alacak.

Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun'da lunaparkta eğlence treninin raylardan çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybetmişti.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir