Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6717 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2011 - 10:56

Köylerimizdeki İhtiyaç Sahipleri İncelendi

Büyüt
Küçült
Köylerimizdeki İhtiyaç Sahipleri
Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret eden valimizin eşi dernek yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra farklı iki köyde de incelemelerde bulundu.

VALİMİZİN EŞİ 

KÖYLERİMİZDEKİ   İHTİYAÇ SAHİPLERİ  İNCELENDİ 

   Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret eden valimizin eşi dernek yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra farklı  iki köyde de incelemelerde bulundu.

   Kuruluşundan günümüze kadar binlerce insanımıza umut olan Deniz Yıldızı Derneği çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Dernek yönetimi bir yandan yaz programlarını uygularken diğer yandan da il içi ve il dışından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Derneğin son ziyaretçileri valimizin ve emniyet müdürümüzün eşleri oldu.  Ziyaret esnasında dernek faaliyetleri hakkında başkan Emine Acar’dan bilgi alan valimizin eşi ve misafirleri daha sonra dernek yöneticileriyle birlikte iki farklı köyde bulunan ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret ettiler. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde ailelerin; yokluk ve yoksulluğuna çok üzülen valimizin eşi sorumluluklarımızı paylaşarak çok zor şartlarda yaşamaya çalışan insanlarımızın yaşantılarında bizlerin de bir katkısı olursa mutlu oluruz dedi.

    Başkan Emine Acar ise vali beyin ve emniyet müdürümüzün eşlerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek bir insanımıza yardım etmenin hazzını birlikte paylaşacağız. Bizleri onure ettikleri için sayın valimizin eşi ve konuklarımıza teşekkür ediyorum dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir