Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6385 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2011 - 11:00

Kutlu Doğum etkinlikleri başladı

Büyüt
Küçült
Kutlu Doğum etkinlikleri
Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde 5 bin adet Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Kutlu Doğum” haftası etkinlikleri çerçevesinde Giresun Üniversitesi( GÜ) Öğrenci Konseyi ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu tarafından Fen Edebiyat Fakültesi’nde öğrencilere 5 bin adet Kur’an-ı Kerim ve Türkçe Meali dağıtıldı.

Öğrencileri büyük ilgi gösterdiği gözlenen Kur’an-ı Kerim ve Türkçe Meali dağıtımına İl Müftüsü Necati Akkuş ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Aygün Attar’da katıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Aygün Attar yaptığı konuşmada Öğrenci Konseyi ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu’nun anlamlı bir hafta içerisinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini bu etkinliğe de ev sahibi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İl Müftüsü Necati Akkuş ise;  sıkıntıların, çilelerin kurutuluşunun yegane temeli Kur’an-ı Kerim olduğunu belirterek; “ Kur’an-ı okumak, O’nu anlamak, anladıktan sonra da amel etmekle her iki dünyanın da saadetini elde etmek mümkündür. Bu nedenle Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının ev sahipliği, Örgenci Konseyi ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu’nun gerçekleştirdiği bu faaliyet Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle çok önemli ve anlamlıdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan  Kur’an-ı Kerim dağıtımına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir