Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6305 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2011 - 19:14

Milletvekili Ali Temür, Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifini Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Milletvekili Ali Temür, Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifini Ziyaret
Giresun Milletvekili Ali TEMÜR, Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerini ve Kooperatif Başkanı Sayın Halil İbrahim Kara'yı makamında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ALİ TEMÜR; GİRESUN SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

 

            Giresun Milletvekili Ali TEMÜR, Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerini ve Kooperatif Başkanı Sayın Halil İbrahim Kara'yı makamında ziyaret etti. Kooperatifin çalışmaları ve site esnafının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daima esnafın yanında olduklarını, onların sorunlarını çözmek için hükümet olarak pek çok yeni düzenlemeyi uygulamaya koyduklarını ifade etti.

 

            Giresun’un sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesi için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten TEMÜR; Giresunlu sanayicimiz, esnafımız ve hemşerilerimiz için büyük önem taşıyan doğalgaz boru hattının organize sanayi bölgemize ulaştığını, Haziran ayına kadar belirli bölgelerde, sanayi tesislerimizde ve konutlarda doğal gaz kullanımına başlanacağını söyledi. Daha detaylı açıklamanın önümüzdeki ay Giresun’a gelerek incelemelerde bulunacak olan Enerji Bakanımız tarafından yapılacağını belirtti.

            Giresun için   hayati öneme sahip Mega Proje olarak nitelendirebileceğimiz, Ordu-Giresun Havaalanı ve Eğribel Tüneli projelerini de hayata geçirmek için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Sayın TEMÜR; Ordu-Giresun Havaalanının ilimizin dışarıya açılımını sağlayacak en önemli ekonomik kapılarından birisi olacağını, Eğribel Tünelinin ise Şebinkarahisar, Alucra ve Çamolukta yaşayan hemşerilerimizin özellikle kış aylarında il merkezine güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak ve Giresunu iç anadoluya bağlayacak büyük bir proje olduğunu söyledi.

 

            Milletvekili Ali Temür; Ak  Parti Hükümetinin esnafı desteklemek için kredi faiz oranlarını aşağı çektiğini, kredi miktarını artırdığını, Sanayi Bakanlığı ve KOSGEB aracılığı ile özellikle KOBİ’lere önemli kredi desteği sağlandığını ifade etti. Giresun’un pek çok sıkıntısını çözdüklerini ve çözmek için çalıştıklarını ifade etti.

            Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sayın Halil İbrahim Kara, esnafın sorunları üzerinde durarak, bu sorunları yerinde dinlemek ve görüş alış verişinde bulunmak için kooperatifi ziyaret eden Sayın Temür’e  ve hükümete teşekkürlerini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir