Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2841 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2023 - 10:44

Milletvekili Ali Temür’den Giresun Adliye Sarayı Müjdesi

Büyüt
Küçült
Milletvekili Ali Temür’den Giresun Adliye Sarayı
Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür yaptığı açıklamada; 2009-2010 yıllarında ilimizde yeni bir adliye sarayı yapımı için gerekli çalışmaları başlatmıştık.

14 Mayıs genel seçimlerinden sonra Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür Giresun ili Teyyaredüzü mahallesinde bulunan eski cezaevinin yıkılıp yerine yapılacak olan Adliye sarayı projesini yakından takip ederek Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ile görüşme sağlayarak yapılacak olan projenin firma yetkilileriyle de gerekli koordinasyonu kurarak projenin bitirilmesini ve bakanlığa teslimini sağladık dedi.

Milletvekili Temür İnşallah Giresun'un  Türkiye'de adliye sarayı olmayan tek il olmasından kurtulacağız dedi. Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç Bey'in talimatlarıyla bakan yardımcımız Ramazan Can Bey ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde 2023 Ekim ayı sonu itibariyle Giresun Adliye Sarayı'nın yapım ihalesinin yapılacağını söyledi. Milletvekili Temür böylece ilimiz için önem arz eden çok değerli bir projenin daha yapılacağının mutluluğunu yaşıyoruz, ilgi ve yardımlarını esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a teşekkür ediyor Giresun’umuza ve kıymetli hemşerilerimize
hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum dedi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir