Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2982 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2023 - 09:29

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ KESK'İ ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ KESKİ ZİYARET

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Toplumun her kesimiyle olduğu gibi demokratik kitle örgütleriyle de istişarelerimiz sürecek, sorunlara birlikte çözüm arayacağız" dedi.
Milletvekili Gezmiş, beraberinde CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve İl Başkan Yardımcısı Adnan Aydın'la birlikte Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Giresun Şubeler Platformu'nu ziyaret etti.
KESK'e bağlı şubelerin başkanları, yöneticileri ve üyeleri ile buluşan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ziyarete ilişkin şunları ifade etti: 
SORUNLARI İSTİŞARE İÇİNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ
"Laikliğe aykırı olan ÇEDES projesi başta olmak üzere kamu çalışanlarının ekonomik ve demokratik haklarına ilişkin sorunlara, eğitim ve sağlık sistemindeki sıkıntılara, yerel ve genel yönetimlerin yanlış uygulamalarına, çevre sorunlarına dek pek çok konuda bilgi paylaşımı yaptık. Pedagojik formasyon almış rehber öğretmenlerin sayısının çoğaltılması, öğrencilere okullarda bir öğün ücretsiz yemek verilmesi konularında da  fikirlerimizi dile getirdik. 
GEZMİŞ DAYANIŞMA DUYGULARINI YİNELEDİ
Samimi bir havada geçen buluşma için KESK yönetici ve üyelerine  teşekkür eden Gezmiş, demokratik kitle ve emek örgütlerinin öneminin altını çizerek de, daima istişare içinde olacağını, sorunları tartışarak birlikte çözüm üretmekten yana olduğunu belirtip, dayanışma duygularını yineledi.
KESK camiası da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Gezmiş'e teşekkür ettiler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir