Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3243 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2022 - 09:14

MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK’TEN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Büyüt
Küçült
MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK’TEN CUMHURBAŞKANINA

İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Yağlıdere, Çamoluk ve Dereli ilçelerinde temaslarda bulundu.

TBMM’nin yasama faaliyetlerine ara vermesiyle birlikte ilçe ziyaretlerini yoğunlaştıran Milletvekili Sabri Öztürk, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yağlıdere ilçesinde parti teşkilatı ve muhtarlarla bir araya gelen Öztürk, ilçenin talepleri ve devam eden projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Sabri Öztürk esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek İlçe, belde ve köylerin sorunlarını yerinde dinledi. Ardından Çamoluk ilçesinde düzenlenen 28. Bal festivaline ve Dereli Kümbet Yayla Şenliğine katılan Milletvekili Sabri Öztürk festivale katılan vatandaşlarla buluştu.

 Milletvekili Öztürk “Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olmaya, derdiyle dertlenmeye, sevinciyle sevinmeye, taleplerini, eksikliklerini tamamlamaya he zaman azami gayret gösteriyoruz. Biz durmadan çalışacağız, çünkü aziz milletimiz her şeyin en güzelini fazlasıyla hak ediyor” dedi.

GİRESUN ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK
Dereli İlçesinde düzenlenen Kümbet Yayla Şenliğine de katılan Milletvekili Sabri Öztürk burada yapmış olduğu konuşmada “Giresun’un ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olması için çalışıyoruz” dedi.

 Milletvekili Sabri Öztürk “Mavi Göl, Göksu deresi,  traventerler ve yürüyüş yolları ile birleştirilerek bir turizm parkuru oluşturulmaktadır. Annakkaya’ya uzun vadede bir cam teras yapmayı, yine Cehennem Deresi’ni koruyup Rize’deki fırtına vadisi gibi milli park yapılarak turizme kazandırmayı Kümbet’le birlikte, Koyunalanı Yaylasıyla birlikte hepsini bir bütün olarak turizme kazandırdığımızda Giresun çok daha iyi bir şekilde turizmden payını alacaktır.

FINDIK TABAN FİYATI VE GİRESUNSPOR’MUZA DESTEKLERİ İÇİN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER
Bizim doğumumuzdan ölümümüze kadar fındığın yeri bir başkadır. Hükümetimiz üreticimizi tüccarın eline mahkûm etmemek için TMO ile piyasa girmekte ve bir taban fiyat belirleyerek üreticimizi korumaktadır. Bu senede Milletvekili arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmaları Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik ve Sayın Cumhurbaşkanımız Giresun Kalite Fındığı 50 Randıman üzerinden 53 lira olarak açıkladı. Destek ödemesi ile birlikte 50 randıman 55 lira olarak belirlenmişti. Tabi 54-55 randıman olursa 60 lirayı bulacak olan bir fiyat belirlenmiş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 Yine biz Giresunlular için deniz, yeşil, fındık ne kadar önemliyse Giresunspor’umuzda bizim için o kadar önemlidir. Galatasaray’ı İstanbul’da deviren Giresunspor’umuzu tebrik ediyorum. Giresunspor’umuz bugün bu kadar başarılıysa Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür etmemiz gerekiyor. Takımımız borçlarından dolayı bir takım sıkıntıları vardı, tahtası kapalıydı, Maliye ve İçişleri Bakanımızla görüştük ve son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemizde Giresunspor’un Giresun için ne kadar önemli olduğunu aktardıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve desteğiyle, Giresunspor’un tahtası açıldı, transferleri işlendi ve bugün Giresunspor hepimizi mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Bizleri gururlandırmaya devam edeceklerine yürekten inanıyorum ”dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir