Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5865 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2011 - 08:58

Milyonlarca yavrularımızı Kur'an' la buluşturmaya camilerle tanıştırmaya davet ediyoruz.

Büyüt
Küçült
Milyonlarca yavrularımızı Kuran la buluşturmaya camilerle tanıştırmaya davet
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN' in yaz kur' an kurslarıyla ilgili açıklaması

SLOGANIMIZ …ÇOCUMLARIMIZA, YAVRULARIMIZA ÇAÄžRIMIZ :Haydin çocuklar sizleri Kur’an’ la buluÅŸturmaya  ve Camilerle tanıştırmaya davet ediyoruz..

Milyonlarca yavrularımızı  okullarımızın yaz tatiline girmesiyle beraber   camilere davet ediyor, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimle buluÅŸturmaya, Allah’ın evi sayılan camilerle tanışmaya davet ediyoruz…

27 Haziran'dan itibaren, ilköğretimin 5'inci sınıfını tamamlayan öğrenciler için kanuni temsilcilerinin talebine baÄŸlı olarak, günde 3 saat, haftada 5 gün ve 9 hafta süreli  olmak üzere  Kur'an ı Kerim ve mealini öğrenebilmeleri ve dini bilgilerini geliÅŸtirebilmeleri amacıyla DÄ°YANET Ä°ÅžLERÄ° BAÅžKANLIÄžIMIZCA CAMÄ°LER VE KUR’AN KURSLARIMIZDA YAZ KUR’AN KURSLARI   düzenleniyor.  

ANNE-BABALARA  ÇAÄžRIMIZ : Öğrenci velilerimiz veya ebeveynlerinin  çocuklarının bu kurslara katılımını saÄŸlamaları, devam edip etmediklerini de takip etmelidir. Hatta yavrularımızın öğrendiklerini tekrar edip eksikliklerimiz varsa  onları da tespit etmeliyiz.

Umarız Ä°nÅŸallah gelecek seneki kurslarımızda talep ettiÄŸimiz ve  yapılacak anayasal deÄŸiÅŸiklikler  ile kur’an eÄŸitiminin önündeki  yaÅŸ haddinin ve  başörtüsü probleminin de çözülmüş olması inancımızı tekrarlamak istiyoruz. 
 
 
Fethi  KARAHÃœSEYÄ°N 
      Diyanet-Sen  
Giresun Åžube BaÅŸkanı 


 
 
 
 

  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir