Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3741 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2024 - 15:43

MUHTARLARDAN DESTEK

Büyüt
Küçült
MUHTARLARDAN


MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal bu sabah muhtarlarla kahvaltıda buluştu.

Çok sayıda muhtarın katıldığı kahvaltıda muhtarlar adına söz alan muhtar dernekleri başkanları kendi içlerinden İl Genel Meclisi Üyesi adayı çıkartılmasından memnun olduklarını belirterek Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'a teşekkür ettiler. İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Hasan Kılıç'a destek olacaklarına belirttiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Konal, her görüşe mensup muhtar ve vatandaşın desteğiyle milletvekili seçildiğini hatırlatarak desteklerinden dolayı muhtarlara ve seçmenlere bir kez daha teşekkür etti.

Ankara'da Giresun'un sorularını dile getirdiğini ve çözüm aradıklarını kaydeden Milletvekili Konal, gelen heyetlere de imkanlar ölçüsünde yardımcı olduğunu söyledi.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en iddialı seçimin muhtarlık seçimi olduğunu dile getiren Konal, seçime katılacak tüm muhtarlara başarılar diledi.

İl Genel Meclisi Üyeliğinin önemine dikkat çeken Milletvekili Konal "İl Genel Meclisi Üyesi muhtarlarla Vali arasında bir köprüdür ve önemli görevler üstlenmektedirler. Muhtarlarla yaptığımız istişareler neticesinde başarılı çalışmalarıyla tanınan içinizden bir olan Hasan Kılıç'ı İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterdik. Hasan Abi'nin örnek bir İl Genel Meclisi Üyeliği sergileyeceğine ve seçilecek diğer üyelerimizle birlikte başarılı işlere imza atacaklarına inancımız tamdır. Bu işe birlikte karar verdik, desteğinizi bekliyoruz. İnşallah birlikte önemli hizmetler yapacağız. Sizlere yayla sözümüz vardı. seçimden sonra inşallah birlikte gideceğiz. Ayrıca sizleri seçimden sonra Meclise davet ediyorum. Diğer vekillerimizle birlikte bakanlarımızı ziyaret edelim, sorunları birlikte aktaralım. İnşallah birlik ve beraberliği sağlayarak Giresun'a hep birlikte daha iyi hizmet edeceğiz." şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarını tanıttı.

İl Genel Meclis Üyesi Adayları adına söz alan Hasan Kılıç'da "Sizlerin desteği ile inşallah arkadaşlarımızla birlikte seçileceğiz. Görevimizi layıkıyla yerine getirerek tüm köylerimize daha iyi hizmetler vereceğiz. Milletvekilimizin desteğiyle sorunları birlikte çözeceğiz." dedi.

Muhtarlar adına söz olan Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Tülin Şenel ile Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin'de kendi içlerinden İl Genel Meclisi Üyesi adayının çıkmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek bu işi organize eden Milletvekili Konal'a teşekkür ettiler ve aday Kılıç'a destek olacakları sözünü verdiler.

Kahvaltının ardından Atatürk Meydanı'na geçilerek birlikte fotoğraf çektirildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir