Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3082 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2023 - 09:19

Murat KILIÇASLAN; Bu şehre ihanet ediyorsunuz!

Büyüt
Küçült
Murat KILIÇASLAN Bu şehre ihanet
Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Kılıçaslan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından eski kadınlar pazarı ek hizmet binası satışını “İhanet” olarak değerlendirdi.

Kılıçaslan yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Günlerdir Giresun Belediyesi ile ilgili Giresun Belediyesi’nin kazanımlarının satışlarını yerel gazetelerden, sosyal medyadan üzüntü ile takip ediyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki; mevcut Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önceki muhalefet Belediye Başkanının şehrimize kazandırdığı binanın satışı şehrimize büyük ihanettir.

Ne acıdır, bir muhalefet belediyesi şehrimize bina kazandırmış, güçlü, dirayetli, hükümet desteği olan mevcut başkan Şenlikoğlu ise onu satmıştır. Halkımız tarafından yoğun bir eleştiri yapılırken Başkan bey tüm kulaklarını vatandaşın haklı tepkisine kapatmış, kimseyi umursamadan, eleştirileri ciddiye almadan “Ben isterim, yaparım” havasında yoluna devam etmektedir.

Ben buradan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na sormak istiyorum;

Burası senin şahsi malın olsaydı bu rakamlara satabilir miydin? Kimin malını kime satıyorsun? Hiç mi vicdanın sızlamıyor? Satılan binaya bakıyoruz, satılan fiyata bakıyoruz aklımıza şu geliyor?

“Bu satıştan şahsının ve çevrendekilerin bir menfaati mi var?”

Aklımıza başka bir şey gelmiyor. Giresun halkı olarak sizlerden açıklama bekliyoruz Aytekin bey.

Çok büyük proje vaatleri ile hükümet destekli Giresun’a Belediye Başkanı oldunuz. Normal şartlarda İktidar Belediye Başkanı mülk satmaz, şehre mülk kazandırır. Ama siz bizleri her defasında olduğu gibi yine yanıltmadınız. Giresun halkı sizi Belediye Başkanı olana kadar tanımıyordu. Ancak bizler seni çok iyi tanıyoruz. O yüzden bizi hiç yanıltmadın. Senin basiretsiz yönetim şeklini de ben çok iyi de bilirim.

Sana tavsiyem Aytekin Şenlikoğlu;

Giderayak şehre ve Giresun Belediyesine daha fazla zarar verme. Belediyenin kazanımlarını tek tek satmaktan başka hiçbir şey bilmiyorsun. Yazıktır günahtır, satılan yerler, mülkler üzerinde tüğü bitmemiş yetim hakkı var”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanındaki şehre ihanet eden bir grubun ağzı ile hareket ettiğini ifade eden Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Kılıçaslan sözlerini şöyle sürdürdü;

“Milletime bakıyorum hizmetlerinden memnun değil. Ama haksızlık yapmayalım, yanındaki ihanet grubuna da haksızlık etmeyelim. Senden oldukça memnun olan onlar. Seçime girdiğin zaman o seni pohpohlayan, büyük Başkan diye gaz verenler önümüzdeki yerel seçimlerde sana ne kadar yetecek çok merak ediyorum.

Aslında Aytekin Bey’e teşekkür etmeden geçemeyeceğim konular yok değil; Kaleye Kentsel Dönüşüm yaptın, Ada Kale arası teleferik yaptın, Adaya ve Gedikkaya ya seyir terası yaptın. Şehir içi trafiğini çözdün, otopark sorununu tarihe karıştırdın, Yeni Mahalleye kentsel dönüşüm yaptın. Aksu çöp alanını yaşanır bir park yaptın, Çevre yolunu hayata geçirdin, Bulancak Durağındaki dal-çık tıkır tıkır işliyor. Sana çok teşekkür ederiz Büyük Başkan!

Giresun Belediyesi tarihinde ilk defa bu dönem Belediye İşçilerinin “Acaba bugün bizi nereye sürgün edecekler” diye düşündüğü, Başkanına hiç ama hiç güvenmediği bir dönemdeyiz. Böylelikle bir ilki daha gerçekleştirdin. Bakıyoruz personellere o kadar gergin ve tedirginler ki mesai bitse eve gitsek diye düşünüyor. Bu insanlardan nasıl verim alıp, hizmet ettireceksin?

Giresun Belediyesi senin babanın çiftliği değildir, önceki başkan sana 220 milyon borç bıraktı, şu anda mevcut borcun ucu bucağı belli değil. Ama bakıyoruz siz sanki Belediyenin hiç borcu yokmuş gibi hareket ediyorsunuz mal mülk satarak günü kurtarıyorsun. Esnaf size mal vermiyor, arkanızdan tef çalıyor siz yine umursamaz bir tavırla müdürlerinize “Mal veren yerden alışveriş yapın” diyorsunuz. 

Giresun’a onca Bakan geliyor, bu insanlar sadece çay kahve içmeye mi geliyor. Onca yatırım sözleri veriliyor, bu sözler ne oluyor? Şehre 2 milyarlık yatırım yaptığınızı ifade ediyorsunuz, bu yatırımları biz neden göremiyoruz. Gördüğümüz tek şey eski tas aynı hamam. Siz, bu yapmadıklarınızla bu şehre ihanet ediyorsunuz Aytekin bey!

Önümüzde yerel seçimler var. Vatandaşımızın bu sefer neyin ne olduğunu artık çok iyi algıladığını düşünüyorum. Giresun’un bir 5 seneyi feda etmeye artık mecali yok. Aytekin bey bütün ikazlara, önerilere ve eleştirilere rağmen ilk günkü beceriksizliği ile devam ediyor. Yerel seçimlerde iktidar partisine bakılmaksızın insanlarımızın liyakat ve özveri ile hizmet eden birini seçeceğine inancım tam. 7 ay sonra Aytekin bey’in “Ye kürküm ye” saltanatını devireceğiz İnşallah” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir