Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10570 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2010 - 19:12

NT Mağazaları Giresun Şubeyi açtı.

Büyüt
Küçült
NT Mağazaları Giresun Şubeyi
Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünleri satışı ile hizmet veren NT Mağazaları Giresun Şubesi olmak üzere 5 yeni şubesinin toplu açılış düzenleyerek mağaza sayısını 119'a yükseltti.

NT Mağazaları Giresun Şubeyi açtı.

Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünleri satışı ile hizmet veren NT Mağazaları Giresun Şubesi olmak üzere 5 yeni şubesinin toplu açılış düzenleyerek mağaza sayısını 119'a yükseltti.

“Kitapla Buluşma Noktanız” sloganıyla kitabı ve okumayı sevdirmek için şube sayısını artıran NT Mağazaları yurtiçi ve yurtdışı mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2010 yılında “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” belgesi alan ve yılın Altın Markası ödülüne layık görülen NT Mağazaları kitap merkezli mağazacılık anlayışı ile kitap okuma projelerine önem verdiğini belirtiyor.

Kitap, kırtasiye ve teknoloji ürünleri satışında lider zincir market olan NT, 5 yeni Mağazasından biri olan Giresun NT mağazasını geniş katılımlı bir programla hizmete sundu. Açılış, Giresun Valisi Mustafa Yaman, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Korkmaz, İl Müftüsü Necati Akkuş, İl Özel İdare Genel Sekreter Cumhur Melikoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Hasan Çekirmelikoğlu, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, Giresun Meteoroloji Müdürü Abdulkerim Karataş, NT İnsan kaynakları Müdürü Murat Yazıcı NT Bölge Müdürü Nevzat İpek..bürokratlar, iş adamları ve kitapseverlerin yoğun katılımıyla yapıldı. Kitap reyonlarını gezen Vali Mustafa Yaman en çok okunan reyondan kitap alarak, herkesin bol bol kitap okumalarını ve okumanın yanı sıra yazma alışkanlığı edinmelerini tavsiye etti.

NT Mağazaları Giresun Şube Müdürü Kasım Tombul ruhumuzun ihtiyacı olan şey okumak ve bunu da en fazla tatmin edebileceğimiz yer NT’ler olacağını belirterek, ''Osmanlı döneminde her mahallede bir çeşme vardı. NT mağazaları da inşallah gönüllerin ab-ı hayatı olacak. Türkiye'de toplam 56 ilde şubesi bulunan bir mağaza konumuna ulaşan NT'nin yeni hedefi 81 ilde okuyucuları ile buluşabilmek" dedi.

Giresun Çağrı Koleji Müdürü Süleyman Diker nasıl yeme ve içme bedeni doyuruyorsa okumanın da ruhun beslenmesine ve doygunluğa ulaşmasına vesile olduğunu, NT mağazasını açanlara teşekkür ettiğini ifade etti.

Giresun FEM dershaneleri Genel Müdürü Levent Uysal, açılış vesilesiyle insanları buluşturan NT mağazalarına teşekkür ederek, açılışı yapılan mağazanın kentin ilim ve kültür hayatına önemli katkı yapacağına inandığını söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir