Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6742 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2011 - 10:59

Osman Öden ''Çalışmalarımıza Her Koldan Devam Ediyoruz''

Büyüt
Küçült
Osman Öden Çalışmalarımıza Her Koldan Devam
İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ÖDEN: ''ÇALIŞMALARIMIZA HER KOLDAKİ EKİPLERİMİZLE HIZLA DEVAM EDİYORUZ''

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ÖDEN: 
''ÇALIŞMALARIMIZA HER KOLDAKİ EKİPLERİMİZLE HIZLA DEVAM EDİYORUZ'' 
  

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, çalışmalara her koldaki ekiplerle hızla devam ettiklerini söyledi. 
Öden,
beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür ve Yol Ulaşım Şube Müdürü Mustafa Bilgin ile Camili Erimez grup yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Öden, bu grup yolunun 10 ile 12 köyü birbirine bağladığını ve tarihi İpek Yolu olma özeliğinin bulunduğunu belirtti. 
Yaklaşık 42 kilometrelik yolda, şu anda alt yapı, genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları yaptıklarını ifade eden Öden, ''Şuana kadar bu yolda 10 kilometrelik sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdik. Yaklaşık 14 kilometrelik bir kısmımız daha kaldı. Bu kısımda da menfez, duvar ve ciddi anlamda genişletme çalışmaları yapacağız. Çalışmalarımıza her koldaki ekiplerimizle hızla devam ediyoruz'' dedi. 
Öden, kış dönemine kadar bölgede çalışmalara devam edeceklerini ve yolun gelecek yıla bitirilmesi noktasında tüm gayretleri göstereceklerine değinerek, şöyle konuştu: 
''Bu zamana kadar halkımıza ne söz verdiysek yaptık. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine, en güzel hizmetlere layıktır. Giresun İl Genel Meclisi olarak sayın valimiz Dursun Ali Şahin ve AK Parti Giresun milletvekillerimiz, teşkilatlarımızla birlikte ilimizin tüm ihtiyaçları noktasında çalışıyoruz. İktidara geldiğimizden bu güne kadar tüm verdiğimiz sözleri yerine getirdik, bundan sonra da yerine getireceğiz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekillerimizin de açıkladığı gibi bölgemizdeki alt yapı, yol ve su sorunları bitene kadar KÖYDES çalışmaları devam edecektir.'' 
Camili Erimez grup yoluna büyük önem verdiklerine dikkati çeken Öden, ''Bu yol kent merkezinden Dereli ilçesi Kulakkaya Yaylası'na kadar uzanmaktadır. Kulakkaya Yaylası yörenin en güzel yaylalarından biri ve turizm acısından oldukça önemlidir. Turizm alt yapısı açısından yolun ne kadar önemli olduğunu herkes bilmektedir. Bu anlamdaki çalışmalarımız hızlı ve süratli şekilde devam edecektir'' diye konuştu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir