Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5801 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Mart 2022 - 09:03

Piraziz Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği !

Büyüt
Küçült
Piraziz Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği
Piraziz Belediyesi Yoğun kar yağışının yaşandığı bölgemizde, yolları açık tutmak için gösterdiği performans tam not aldı.

Piraziz Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı ile birlikte ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'nun talimatları doğrultusunda Belediye ekipleri teyakkuza geçerek, İlçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere karla mücadele çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sahada kalarak yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, “Ekiplerimiz kar yağışının ilk anından itibaren ilçemizde özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun kar yağışının olumsuzluklarını ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimiz görevlerinin başında teyakkuz halinde.'' açıklamasında bulundu.

 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR!


Vatandaşlar, Piraziz'de kar yağışının ilk anından itibaren yol açma çalışmalarını büyük bir özveri örneği sergileyerek sürdüren Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir