Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2842 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2023 - 23:27

PRESTİJ CADDELER GİRESUN’A DEĞER KATTI

Büyüt
Küçült
PRESTİJ CADDELER GİRESUN’A DEĞER

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Prestij Cadde’ projeleri kapsamında, Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi hem estetik hem de işlevsel açıdan büyük bir iyileşmeyi beraberinde getirdi.

Giresun Belediyesi’nin modern ve daha yaşanabilir bir şehir için ortaya koyduğu prestij cadde projesi kapsamında yenilediği caddeler, hem vatandaşların hem de Giresun’a gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanırken, bu caddelerin esnaflarının da yüzü gülüyor.

Hayatın her alanına dokunan projeleri ile sahada olan Giresun Belediyesi, şehir yaşamına uygun prestij cadde projelerinde başarılı bir süreç yaşıyor.

Yenilenen caddeler, yaya ve trafik güvenliğinin ön planda tutularak düzenlenmesi ile modern ve şık görünümleri ile Giresun’a değer katıyor. Yenilenme süreçlerinin tamamlanması ile birlikte caddelerin mevcut yoğunluğunun arttığı gözlemleniyor.

Caddeler ile esnafın memnuniyeti ve işlerinin canlanması da bu tür dönüşüm projelerinin değerini gözler önüne seriyor.

 

ESNAFLAR OLDUKÇA MEMNUN

Prestij caddelerde iş yerleri bulunan esnaflar ise, prestij cadde projesi kapsamında yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarından çok memnun kaldıklarını söyleyerek, “Prestij Cadde çalışmaları için çok mutluyuz. Caddemize ayrı bir hava geldi. Yıllardır açıldığı gibi duran ve rutin kaldırım yenileme haricinde hiçbir şey yapılmayan caddelerimiz konforlu ve modern bir hal aldı. Bir yerin güzelleşmesi ve modernleşmesiyle birlikte insanların o bölgeye olan ilgisinin arttığı bir gerçektir. Biz esnaflar olarak yenileme çalışmalarından ve bize verilen değerden oldukça memnunuz. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine bu çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

ŞENLİKOĞLU: “DÖRDÜNCÜSÜNÜ DE YAPIYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu prestij cadde projelerinin vatandaşlar tarafından oldukça beğenildiğini vurgulayarak: “Geride bıraktığımız 5 yıla yakın bir süreçte şehrimizin önemli nüfus yoğunluğuna sahip olan 3 caddemize prestij kazandırdık. Yaptığımız ev ve esnaf ziyaretlerinden gelen talepler doğrultusunda projemizi şekillendirdik. Şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Prestij Cadde projemizin 4. örneğini Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddemizde gerçekleştiriyoruz.  Çalışmaların devam ettiği bu caddemizi de kısa bir süre içerisinde diğer 3 caddemizde olduğu gibi Giresun’a değer bir cadde olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Caddelerimizin yenilenmesiyle birlikte esnafımızın işlerinin de bu çalışmadan olumlu yönde etkilendiğini görüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de değerli vatandaşlarımızla birlikte daha güzel işler yapmaya ve şehrimizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu işler ekip işi. Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir