Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6221 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2022 - 00:02

REKORTMEN: FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K EFÄ°T A.Åž

Büyüt
Küçült
REKORTMEN: FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K EFÄ°T

 

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri BirliÄŸi’nin iÅŸtirak ÅŸirketlerinden Entegre Fındık Ä°ÅŸleme Tesisleri Sanayi ve Ticaret A.Åž, 2021 yılında Giresun’da en çok sigorta primi ödeyen kurum oldu. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan bilgilere göre EFÄ°T A.Åž 2021 yılı içerisinde Giresun’da en çok sigorta primi ödeyen ticari iÅŸletme oldu.

Giresun’da sigorta prim ödemesinde birinci olan FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K EFÄ°T A.Åž’ye, Giresun Sosyal Güvenlik Kurumu BaÅŸkanı Cevdet Ceylan tarafından TeÅŸekkür Belgesi verildi. EFÄ°T A.Åž’ye verilen TeÅŸekkür Belgesinde ‘’Giresun ilinde 2021 yılı içerisinde en çok prim ödeyen kurum oldunuz. Türkiye ekonomisine, istihdamına ve üretime yaptığınız katkılardan dolayı teÅŸekkür eder, aynı kararlılık ve azimle çalışmalarınızın devamını dileriz.’’ Ä°fadelerine yer verildi.

BAYRAKTAR: EKONOMÄ° VE Ä°STÄ°HDAMA KATKIMIZ DEVAM EDECEK

Konu ile ilgili açıklama yapan FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Lütfi Bayraktar, ülke ekonomisine ve istihdama katkı saÄŸlamayı sürdüreceklerinin altını çizdi. Bayraktar açıklamasında; ‘’Entegre Fındık Ä°ÅŸleme Tesislerimiz son yıllarda fındık ve fındıklı mamul üretimi ve bu alanda istihdam saÄŸlama konusunda Giresun ve Ülke ekonomisinin lokomotifleri arasında kararlılıkla yerini saÄŸlamlaÅŸtırmayı sürdürüyor. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını almak herkesi olduÄŸu gibi bizleri de mutlu etmekte. Bu rakamların içerisinde Genel MüdürlüÄŸümüz ve Giresun Bölgesinde faaliyet gösteren Kooperatiflerimizde saÄŸladığımız istihdam yer almıyor. Buralarda saÄŸladığımız istihdamı da katarsak rakam katlanarak artıyor. Ancak henüz daha yolun başındayız. Ortak üreticilerimize sözümüz var. Bu markayı, bu deÄŸeri hak ettiÄŸi konuma getirene kadar tüm unsurlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ederek ülke ekonomisine ve istihdama katkı saÄŸlamayı sürdüreceÄŸiz.’’ Dedi.

ALGI OPERASYONLARINA PRÄ°M VERMEYÄ°Z

Son dönemde bazı sosyal medya organları aracılığıyla FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K ve FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K Yönetim Kurulu üzerinden yürütülen karalama kampanyalarına prim vermeyeceklerinin altını çizen BaÅŸkan Bayraktar, bu tür faaliyetler içerisinde olanlara ve arkasındaki ÅŸer odaklarına en iyi cevabı sahada icraatla verdiklerini belirtti. Bayraktar; “Bizim üzerimizden mesnetsiz iddialar ortaya atarak algı operasyonları ile kamuoyunu yanlış yönlendirenlere en güzel cevabı çalışmalarımızla veriyoruz. FÄ°SKOBÄ°RLÄ°K, her zamankinden daha güçlü ve kararlı bir ÅŸekilde hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Bu kervan artık her ÅŸeye raÄŸmen yürür.’’ Açıklamasında bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir