Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3989 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2022 - 13:54

Rektörümüzün Yeni Öğretim Yılı Mesajı

Büyüt
Küçült
Rektörümüzün Yeni Öğretim Yılı

Sevgili öÄŸrenciler,

Üniversitemizin deÄŸerli akademik ve idari personeli,

Hep birlikte yeni bir akademik yıla baÅŸlamanın coÅŸkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Giresun Üniversitesi olarak 2021-2022 öÄŸretim yılında baÅŸarılı bir akademik süreç geçirdik. Bu baÅŸarıda emeÄŸi geçen tüm çalışanlarımıza teÅŸekkür ediyorum.

Hangi zor durum altında olursak olalım, geleceÄŸimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi yetiÅŸmeleri, vatanına, milletine yararlı bireyler olmaları ve Ülkemizi daha ilerilere taşımaları için eÄŸitimlerini en iyi ÅŸekilde almaları noktasında elimizden gelen tüm çabayı göstermek öncelikli vazifemizdir.

Kıymetli öÄŸrenciler,

2022-2023 öÄŸretim yılında da kaliteli bir eÄŸitim ve öÄŸretim dönemi geçirebilmeniz için, Üniversitemizin tüm yerleÅŸkelerinde gerekli hazırlıkları imkanlarımız ölçüsünde tamamladık. Fiziki donanımları ve sosyal imkanları artırmaya çalıştık.

Giresun Üniversitesi, bölgesinde lider olma ve uzmanlaÅŸma yolundaki hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Bu yolculukta sizlerden gelecek her türlü katkıyı, desteÄŸi ve geri bildirimi önemsiyoruz.

Bu amaçla akademik yıl içinde, Üniversitemizin tüm iletiÅŸim kanallarından ve ayrıca (gru@hs01.kep.tr) e-posta adresi üzerinden her türlü istek, öneri ve ÅŸikayetlerinizi bizlere ulaÅŸtırabilirsiniz.

12 Eylül Pazartesi günü itibarıyla baÅŸlamış olan 2022-2023 EÄŸitim-ÖÄŸretim yılının öÄŸrencilerimize baÅŸarılar getirmesini diliyor; çalışanlarımıza, tüm eÄŸitim camiasına ve Ülkemize saÄŸlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Prof.Dr. Yılmaz Can

Rektör

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir