Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7862 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2022 - 21:03

Saadet ‘Bulancak İlçe Kongresi Yapıldı.’

Büyüt
Küçült
Saadet ‘Bulancak İlçe Kongresi

 

Saadet Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı kongresi özel bir salonda yapıldı. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, YDK üyesi Dursun Ali Düzenli, İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, İl Müfettişi Ömer Öztürk ve teşkilat mensupları katıldı.

Siyasi parti ve STK temsilcilerinin de katıldığı kongre coşkulu ve kalabalık bir ortamda yapıldı.

İl Başkanı Abdulkadir Bektaş kongre konuşmasında, düşürülen kurdan memnun olmamız gerekiyormuş gibi algı yapıldığına dikkat çekerek; “ya memnun olacağız, ya da dış güçler(!) in elemanı olacağız. Bu işin ortası yok. AKP yandaşları ‘ya bizdensin ya da kara toprağın’ söylemiyle hareket ediyorlar. Bizim bu oyuna gelmememiz lazım. Toplumu temsil eden bütün siyasi partilerin bir araya gelerek bu algıyı kırmaları gerekiyor.

AKP yandaş sistemi bizim köle gibi çalışıp, bedavadan iş gücü sağlamamızı istiyor. Yani Çin gibi ucuz iş gücü ile Avrupa’nın pazarı olmamızı istiyorlar. Her tarafından zenginliğin fışkırdığı bu ülkede neden Avrupa ülkeleri gibi alım gücü güçlü bir ülke olmuyoruz da, Çin gibi emeği sömürülen bir ülke oluyoruz.

Ümitsizliğe kapılmamıza gerek yok. Her tarafından zenginlik fışkıran ülkemizi bu ekonomik ve siyasal yıkım zihniyetinden hep beraber kurtarabiliriz. Üreten, kalkınan ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye’yi bir araya gelerek yeniden inşa edebiliriz.” Dedi.

Katılan diğer misafirlerin konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden seçilen Yüksel Aslan’ın yönetimi şu kişilerden oluştu; İzzet AKDENİZ, Mehmet AYBAR, Mustafa OK, Nuri BEREKET, Ethem AYDIN, Necati TORAMAN, Abdurrahman PEKDEMİR, Mürsel KARAKILIÇ, Mehmet Ali ALTUNDAĞ, İbrahim PEKDEMİR, Mürsel PEKDEMİR, Selami SARIGÜL, Mehmet GÜVEN, İzzet YÜCEL, Azam KIRBAŞ, Ahmet ALTUNDAĞ, Mücahit YÜCEL, İlhami BİLGİÇ, Fikret BEYAZ, Hayri DİKGÖZ, Ersin VURAL, Mustafa KIRBAŞ, Mehmet ŞİMŞEK, Ferhat ASLAN, Bahri IŞIKDEMİR, Muammer KORKMAZ, Gökhan KILIÇ, Lütfi ASLAN, Mustafa KIRDEMİR

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir