Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7312 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2011 - 22:10

Sabri Öztürk' ten Tepki

Büyüt
Küçült
Sabri Öztürk ten
Geçtiğimiz gün Giresun'da bir işyerinde meydana gelen yangını Giresun Belediye Meclisi'nde gündeme getiren AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Sabri Öztürk CHP'li Giresun Belediyesi'nin itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede yetersiz kaldığını söyledi.

Geçtiğimiz gün Giresun’da bir işyerinde meydana gelen yangını Giresun Belediye Meclisi’nde gündeme getiren AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Sabri Öztürk CHP’li Giresun Belediyesi’nin itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede yetersiz kaldığını söyledi.

Öztürk yaptığı konuşmada şunlara yer verdi, “Geçtiğimiz akşam Giresun Merkez Şeyh Camii karşısında çıkan bir işyerinde yangın çıktı. Yangın küçük bir dükkanda, küçük bir noktada olmasına rağmen neredeyse 3 saatte ancak söndürülebildi. Gerek esnaflar, gerek birçok vatandaş gibi biz de yangının söndürülme çalışmalarına tanıklık ettik.

Tüm vatandaşlarımızın da canlı tanığı olduğu gibi CHP’li Giresun Belediyesi’nin itfaiye ekipleri yangına müdahalede yetersiz kaldı. İlk müdahale için yangın tüpleri boş çıktı. Dumanla kaplı dükkanın içine girmek istediler; ama yangın maskeleri yoktu. Kısaca küçük bir yangın 10 dakikada söndürülebilecekken 3 saatte söndürüldü. Birçok çevre esnaf yangının diğer işyerlerine sıçramasından dolayı büyük bir panik yaşadı.

Şimdi Kerim Aksu, tutmuş yangında tüplerin boş olmadığını savunuyor. Kerim Aksu’nun “yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösterdiği her reklamında” olduğu gibi bunun da doğru olmadığına tüm Giresunlu halkımız şahittir. Kimseyi kandırmasın.

Bu beceriksizliğin tek sorumlusu Belediye Başkanıdır. İtfaiye alımlarında gerçekten işin ehli, bu konuda hakkıyla hizmet verebilecek kişiler yerine kendi yandaşlarını alınca ortaya bu sonuç çıkıyor. Eğer daha önce itfaiyede çalışan sınırlı sayıdaki tecrübeli ekip olmasa Giresunlu’nun vay haline.

Buradan soruyorum Kerim Aksu’ya: Daha önce aldığın 47 itfaiye eri şimdi niye masa başında çalışıyor da asli görevini yapmıyor? 47 itfaiye eri yetmezmiş gibi şimdi de 32 itfaiye eri daha alıyor. Ama korkarım bu kişileri de işin ehli insanlar arasından değil de şu anda kim olduğu belli olan kendi yandaşlarından alacak. Bizden uyarması.

Bu yangında Allah’tan can kaybı yok. Bundan sonraki yangında can kaybı olsa bunun hesabını kim verecek?”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir