Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5923 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2011 - 19:07

Seçim Güvenliği Ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Seçim Güvenliği Ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı
Seçim Güvenliği ve Genel Asayiş Değerlendirme Toplantısı Vali Dursun Ali Şahin Başkanlığında bugün Valilikte yapıldı.

Seçim Güvenliği Ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı 

      Seçim Güvenliği ve Genel Asayiş Değerlendirme Toplantısı Vali Dursun Ali Şahin Başkanlığında bugün Valilikte yapıldı.  

      12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminin ilimizde güvenli geçmesi amacıyla yapılan toplantıya Başsavcı Vekili Mustafa Orhan Bağçalık, Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ufuk Özsoy, İl Emniyet Müdürü Cemal Levent,  MİT Bölge Müdürü, İlçe Kaymakamları, 124.Bot Komutanı Üsteğmen Mutlu Çelik, ve diğer yetkililer katıldılar. 

      Toplantı  başlangıcında bir açıklama yapan Vali Şahin; “idareciler olarak görevimiz seçimlerde vatandaşın güvenliğini, esenliğini sağlamaktır” dedi. 

      İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen “Mevzuat ve Genelgeler” kitapçığının iyi okunarak kavranması talimatını veren Vali Şahin, siyasi parti yetkilileri ile bir toplantı yapılmasını, ilçe seçim kurulu başkanları ile devamlı temas halinde olunmasını ve sandıklarda görev alacak kişilerin görevlerini eksiksiz yapmaları hususunda yeterli eğitimin verilmesini istedi. 

      Kaymakamları;  “ ihmal ve umursamazlık yapmayın, hiçbir şey olmayacakmış gibi  düşünmeyin, her şey olacakmış gibi tedbirinizi alın” sözleriyle uyaran Vali Şahin, ayrıca seçimlerde gürültü ve çevre kirliliği konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. 

      Toplantının ikinci bölümünde ise ilin genel asayiş durumu değerlendirildi. Bir önceki dönemde meydana gelen olaylar ve önümüzdeki süreçte alınacak tedbirler görüşüldü.       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir