Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3481 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   21 AÄŸustos 2023 - 09:22

ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM

 GÄ°RESUN'UN YOLLARI YENÄ°LENÄ°YOR: BELEDÄ°YE EKÄ°PLERÄ° ASFALT ÇALIÅžMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDÄ°YOR

VatandaÅŸların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Giresun Belediyesi, belirlenen öncelik sıralamasına göre ihtiyaç duyulan noktaları sıcak asfalt konforuyla buluÅŸturuyor.

Giresun Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri MüdürlüÄŸü ekipleri, ÅŸehir genelinde vatandaÅŸların daha rahat ve güvenli ulaşımlarını saÄŸlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Åžehrin ihtiyaçlarını gidermek adına planladıkları program dahilinde yol çalışmalarını sürdüren ekipler, mevsim ÅŸartlarına göre asfalt çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, “28 Mahallemizin, 604 cadde ve sokağı için çalışıyoruz. Åžehrimizin yol kalitesini arttırıyoruz” diyerek ÅŸunları söyledi: “Göreve geldiÄŸimiz ilk günden bu yana, Giresun’umuzun ve hemÅŸehrilerimizin hak ettiÄŸi hizmet kalitesine ulaÅŸması için hem altyapı hem de üstyapıya ayrı önem verdik. Görev sürecimiz boyunca geçirdiÄŸimiz yaz sezonlarında olduÄŸu gibi, bu sezon da ÅŸehrimizin öncelikli ihtiyaçlarına göre asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Giresun’un 28 mahallesinde bulunan 604 cadde ve sokaÄŸa ayrı ayrı hizmet götürmek için çalışıyoruz. Mavi denizi, yeÅŸil doÄŸası, adası ve kalesiyle bu ÅŸehri daha yaÅŸanabilir bir hale getirme çalışmalarımız her alanda devam ediyor. VatandaÅŸlarımızın konforlu ve güvenli ulaşımlarını saÄŸlamak adına, asfalt çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde artarak devam ettireceÄŸiz.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir