Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6857 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2011 - 16:02

SGK Görele'de Şube Açıyor!

Büyüt
Küçült
SGK Görelede Şube
AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Şengül Şahin, bölgenin en önemli ihtiyacının başında gelen SSK' nın Görele' de Şube açacağı müjdesini verdi.

SGK Görele'de Şube Açıyor!
 
AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Şengül Şahin,  bölgenin en önemli ihtiyacının başında gelen SSK’nın Görele’de Şube açacağı müjdesini verdi.
 
Vaat etmeden çözüme kavuşturduğu projelerini açıklamaya devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Şengül Şahin,  bölge halkının özlemini duyduğu bir hizmeti daha Görele’ye getirdiğini müjdeledi.  Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) Görele’de Şube açacağını açıkladı.
 
Sadece Görele’ye değil, Eynesil, Çavuşlu, Çanakçı’ya da hitap edecek olan SGK Bürosu hakkında bilgi veren Şahin şunları söyledi: “  Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Görele’de şube açması konusunda karar çıktı. Görele’de yer temini konusunda çalışmalara başlandı. Yer temini yapıldıktan sonra Sosyal Güvenlik Kurumu Şubesi hemen açılacak. Eynesil’den Çavuşlu’dan, Çanakçı’dan tabi Görele’den de bir imza için işi gücü bırakıp Giresun’a gitmek ortadan kalkacak. Hizmet, bölgede hemşerilerimin ayağına gelecek. Büyük bir eksiklik, büyük bir ihtiyaçtı. Çözüme ulaştırmaktan son derece mutluyum. Hayırlı olsun. Görele’nin evladı olarak daha milletvekili seçilmeden çözüme kavuşturduğum, yerine getirdiğim hizmetler, milletvekili seçildiğim takdirde neler yapacağımın göstergesi ve teminatıdır. Yapamayacağım hiçbir işin vaadinde bulunmam yapacak olduklarımı söylerim. Bu da benim farkım, farkı fark edin,” çağrısında bulundu.
 
ALİ KAYA - GÖRELE


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir