Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5954 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Mart 2011 - 21:13

SP: ''Başbakan'ın Havaalanı Sözü Ne Oldu?

Büyüt
Küçült
SP: Başbakanın Havaalanı Sözü Ne
OR-Gİ Havaalanı için, siyasi partililerin temsilcileri ve Sivil Toplum Örgütlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Bir tepki de Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatı'ndan geldi.

 

Saadet Partisi (SP) Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, bugün parti binasında İl Müfettişi Ömer Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Çakı ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Kenan Karakaya ile birlikte bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi (SP) Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, OR-Gİ Havaalanı’nın temelinin atılmaması için gösterdiği tepkisinde; “Başbakanın Havaalanı Temeli Sözüne Ne Oldu?” sorusunu dile getirdi.

Tekbaş; “Bugün 31 Mart 2011 tarihi, AKP 9 yıla yakın tek başına işbaşında. Her iki kişiden birinin oyunu aldığı Giresun halkıyla adeta alay ettiler. Giresun’un iktidar milletvekilleri Giresun’a her gelmelerinde halkımıza adeta müjde vererek Or-Gi Havaalanı şu tarihte temeli atılacak, şu tarihte açılışı yapılacak gibi açıklama yapmışlardır ve halkımızı kandırmışlardır.” dedi.

Her defasında halkımıza müjde verdiler. Bizler de verilen bu sözlerin takipçisi olduk. Büyük bir heyecanla Or-Gi havaalanın temelinin atılmasını bekledik. Sayın AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Canikli söz verdi, Sayın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da söz verdi, hepsinden önemlisi Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bizzat Giresun’a gelerek Or-Gi Havaalanı’nın temellerinin 31 Mart 2011 tarihinde atılacağı müjdesini vermişti" diyen Tekbaş, şunları söyledi:

“Bugün ise görüyoruz ki yine hayallerimiz suya düştü ve havaalanımızın temelleri atılmadı. Adeta Sayın Başbakanın Giresun’u kastederek: “Köye havaalanı mı yapacağız? Ordulular samsun havaalanını, Giresunlular Trabzon havaalanını kullansınlar” sözünü yerde bırakmamak için mi? Havaalanımızın temelleri atılmadı.”

“Zaten AKP hükümeti dönemlerinde fındığımız yerlerde süründü, işsizlikten 150 bin insanımız gurbet ellere göç etti, limanımızı işlemez hale getirildi, eğitimde küme düştük. Bunların hepsi AKP iktidarı döneminde meydana geldiğini" söyleyen Süleyman Tekbaş şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başbakan edata alay ederek her iki kişiden birinin oyunu aldığı Giresun halkına böyle teşekkür etti. Saadet Partisi olarak bu işin takipçisi olacağız.”

http://www.kerasushaber.net/

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir